De la Lidl am luat si eu la pret decent suportul de roti, insa raportul calitate/pret nu e excelent. Daca pentru un suport amarat am dat banii, n'as lua trusa de scule de la Lidl sau scule electrice/pneumatice decat daca le'as folosi din an in Paste.
Cat despre autonomie, nu e un aspect atat de important, insa la XT tot mi se pare mica. Dar, cum am zis, daca mergi doar in tara e ok.
LE: benzinarii apar si pe Google maps, chiar daca nu f multe. Dar macar iti poti face o idee
La un drum de Cta-Buc la intoarcere am preferat pe A2 sa merg cu 100-110 de la Cernavoda pana la Cta ca sa nu mai opresc sa alimentez. Am ajuns cu 10 km autonomie
@Bleu ... iar zice pagina indisponibila la link'ul de mai sus. I'am dat o cautare pe oktal dupa n56dp si cred zici de ala la 2999. Imi place hd'ul la 7200 de la el. Eu pusesem link'ul de mai sus ptr ca imi sarise in ochi dintr'un mail de reclama, nu c'ar fi oferta cea mai buna. Oricum, se mai schimba modelele pana la vara/toamna, deci nu'i graba, (scuze de OT)
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 29 martie 2013 - 12:18