Neaparat! Cat a fost, in jur de 900? Se pastreaza comenzile de pe volan, nu?
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 16 august 2013 - 09:36
Scris 16 august 2013 - 09:36
Neaparat! Cat a fost, in jur de 900? Se pastreaza comenzile de pe volan, nu?
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 16 august 2013 - 09:36
Scris 16 august 2013 - 09:59
Ieftin, foarte ieftin ....
Pentru comenzi trebuie o interfata. Daca are noroc, e posibil sa mai am una.
Scris 16 august 2013 - 10:35
Eu m'am obisnuit cu comenzile de pe volan si fara mi s'ar parea aiurea, cel putin la inceput. Am observat insa ca din comenzile de pe volan ai mai putin control decat din satelitul de la Fiesta ... da asta e, nu se pot toate
@George: cat va fi manopera ptr montatul amortizoarelor spate? Sau le mai grupezi cu altceva? Le schimbi si pe cele de pe fata sau nu e nevoie? Distributie, ceva, in viitorul nu foarte indepartat?
Scris 18 august 2013 - 09:54
Manopera pentru amortizoare va fi 300RON. Incerc sa combin schimbarea de amortizoare cu schimbarea rulmentului pe fata din simplul motiv ca nu-mi place sa las masina de prea multe ori la service.
Weekendul asta am facut un drum pana la Brasov si imprejurimi. Nu i-am facut consumul inca dar am alimentat de doua ori si mai am trei sferturi din rezervor. La dus am folosit traseul standard dar la intoarcere politia ne-a obligat sa o luam pe Cheia desi eu aveam treaba in Breaza asa ca am fost Brasov - Cheia - Ploiesti - Breaza - Ploiesti - Bucuresti. Cu ocazia traseului prin Cheia am observat ca anvelopele au un fel de suierat cand iau curbele la peste 40km/h si ca frana scartaie la viteza mica in doua moduri diferite, un scartait ascutit pe partea dreapta (fata) si unul ca un fel de zumzet pe partea stanga dar care nu se manifesta tot timpul. O sa mai studiez.
La viteze de peste 135km/h se simte un tremurat in volan desi i-am echilibrat rotile acum ceva vreme. Posibil sa fie din cauza anvelopelor. O sa mai vad dupa ce le pun pe cele de iarna.
Car holder-ul si-a facut meseria astfel ca nu am mai ramas fara baterie in timp ce foloseam navigatia, pe vechiul incarcator se descarca desi era pus la incarcat.
Distributia odata cu revizia de 7 ani/90k probabil anul viitor.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 18 august 2013 - 10:23
Ciudat cu tremuratul ala, posibil sa fie vreuna din anvelope cu defect, ceva. Eu n'am sesizat vreo trepidatie la a mea, si nici asta n'are cauciucuri prea noi sau cu profil prea mult.
Nu retin daca ai spus sau nu ceva de cauciucuri ... asa ca intreb: tu inca ai Geolandurile originale sau sunt schimbate intre timp?
Eu am cumparat deja placute fata/spate, sunt curios daca dupa inlocuire o sa dispara fluieratul aleator pe franare
Scris 18 august 2013 - 10:33
Eu merg cu Geolandurile originale. Daca erau schimbate si tremura la 135km/h era clar ca ceva nu era in regula.
Scris 18 august 2013 - 10:43
Pai ceva tot e in neregula, as zice eu.
Oricum Geolandurile alea nu le'am vazut laudate/recomandate pe nicaieri, iar dupa 6 ani cer schimbate, chiar daca estetic inca se prezinta bine
Eu cu a mea am facut ceva peste 2000 km si atata timp cat carosabilul a fost bun, nu am simtit trepidatii, indiferent de viteza ... asta fara sa fi echilibrat jantele (probabil a facut'o fostul proprietar in primavara, cand a pus inapoi cauciucurile de vara, ca se vad plumbii pe interiorul jantei)
Scris 18 august 2013 - 10:47
Mda, masina lu griciu e clar stricata ...
Scris 18 august 2013 - 10:51
Masina nu, cauciucurile ... probabil
Scris 19 august 2013 - 08:11
Mda, masina lu griciu e clar stricata ...
pai daca-i stricata, s-o repare
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 19 august 2013 - 03:11
Mi-a expirat si asigurarea. In momentul de fata am o oferta pe mail de la RCALaTineAcasa.ro dar care are preturi mai mari decat oferta de la emag:
Asirom 760
Carpatica 783
Astra 793
Euroins 839
Uniqa 1077
Allianz 1159
Groupama 1426
Omniasig 1714
Generali 1847
Recomandari ceva?
Ma batea gandul si la un Casco. Asta se face aditional sau Casco include si RCA-ul?
Scris 19 august 2013 - 03:21
Casco e adițional, nu include RCA.
Scris 19 august 2013 - 03:34
Insa, in general daca faci CASCO + RCA la aceeasi firma poti obtine preturi mai bune, plus extindere gratuita pentru CASCO in afara Ro - ceva de genul.
De exemplu eu am RCA de la Allianz cu 650 de lei pe an. Ok, sunt si mult mai batran si mai cu copil... poate de aici mi se trage!
Scris 19 august 2013 - 04:00
Insa, in general daca faci CASCO + RCA la aceeasi firma poti obtine preturi mai bune, plus extindere gratuita pentru CASCO in afara Ro - ceva de genul.
De exemplu eu am RCA de la Allianz cu 650 de lei pe an. Ok, sunt si mult mai batran si mai cu copil... poate de aici mi se trage!
Câți ani ai moșule? Că pe mine m-a îndoit Allianz la ofertă.
Scris 19 august 2013 - 05:08
Câți ani ai moșule? Că pe mine m-a îndoit Allianz la ofertă.
Le-ai trimis vreo poza cu tine ?
Scris 19 august 2013 - 05:11
Scris 19 august 2013 - 05:21
Mi-a expirat si asigurarea. In momentul de fata am o oferta pe mail de la RCALaTineAcasa.ro dar care are preturi mai mari decat oferta de la emag:
Ia de la emag atunci. Sau rca-ieftin.ro
Scris 19 august 2013 - 05:22
La mine e 655/an RCA-ul.
Scris 19 august 2013 - 05:29
Hodorogilor, calculand acu rapid pe rca-ieftin cel mai ieftin pe 1an se pare ca e la Euroins la 1600ron... WTF?!?!
Scris 19 august 2013 - 05:32
In octombrie schimb sufixul... fac 41
Scris 19 august 2013 - 05:32
Le-ai trimis vreo poza cu tine ?
Scris 19 august 2013 - 05:36
Am calculat acum pe fuga, minim 585 city insurance, vreo 3 intre 600 si 700, una de 900 si doua peste 1000 de lei. Printre ele nu se numara allianz.
Scris 19 august 2013 - 05:37
pejte,putzoii ce au mincat si ei o ciozvirta de carne ausland si apoi fac deja review-uri sunt penalizati pentru minte putzina,macar de firmele de asigurari....
Scris 19 august 2013 - 05:41
eu asigurari fac la Netrisk Broker, adica cei cu care lucreaza Emag.
si nu stau la discutie la preturi pt ca alea stiu ca sunt cele mai joase. ideea este ca o cotatie de asigurari difera de la o zi la alta, nu ma intrebati de ce.
Scris 19 august 2013 - 05:51
eu asigurari fac la Netrisk Broker, adica cei cu care lucreaza Emag.
Sigur? "Politele RCA sunt emise in numele societatilor de asigurare de catre Safety Broker de Asigurare S.R.L., partener certificat in eMAG Marketplace."
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi