Salt la continut

Fotografie
- - - - -

manelele lu' greiere

• Please log in to reply
117 replies to this topic

#51 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 23 mai 2013 - 01:57

Dar pe care aproape orcine ar fi dispus sa-l experimenteze...

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#52 greierele

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 Mesaje:
Inregistrat: 07-iunie 12
  • Model:Golf v
  • Motorizare:75 CP 1,4L

Scris 23 mai 2013 - 05:02

Te-am intrebat prin prisma faptului ca te duci la Amsterdam  :D

• 0

#53 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:
Inregistrat: 25-aprilie 12
  • Marca:Skoda
  • Model:Octavia 2
  • Motorizare:1.9 TDI

Scris 23 mai 2013 - 06:22

De data asta voi fi eu student la un curs acolo... deci nu e chiar munca. 3 zile de curs, 4 zile de vizitat Amsterdam  :wub: 

• 0

#54 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 24 mai 2013 - 02:04

bai Greiere eu nu am priceput care-i sfatul tau de fapt? sa cheltuie banii pe masini scumpe, sa nu cumpere nimic, sa faca o afacere? care-i schema? 

am retineri la treaba cu afacerea, multi au impresia ca singurul lucru ce le-a lipsit pt a face afacerea secolului a fost cash-ul, dar ei de fapt habar nu au ce inseamna sa manuiesti un business de orice fel. 

si n-am prea inteles care e dezavantajul de a avea banii in buzunar si a-i tine acolo? ce beneficiu as avea eu daca m-as scutura de toti banii in curtea unui dealer auto sau la vreo agentie imobiliara?!?

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#55 greierele

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 09:04

n-ai mai fi asa nervos bai bleule  :lol:

• 0

#56 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 09:18

Sa stai cu cashul in buzunar si sa umfli buzunarele altuia cu chirie, asta chiar mi se pare o prostie. De la o anumita varsta incolo, si mai ales la pensie, veniturile vor fi in mod cert mai mici, si poate nu vor mai ajunge pentru chirie. Din punct de vedere financiar, daca cumperi o casa si apoi o vinzi, recuperezi ceva. Din chirie nu recuperezi nimic. 

Daca o chirie ar fi 1/10 din valoarea ratei pentru casa, mai zic, daca valoarea chiriei e minim 70% din valoarea ratei la casa...parca nu prea merita. 

• 0

#57 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 24 mai 2013 - 10:31

Se vede ca n-ai trait afara ...

• 0

#58 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 04:33

la noi e chemarea pamantului care nu ne lasa in pace. vrem pamant. poate si din cauza comunistilor care au nationalizat tot si ne-au lasat parintii/bunicii in curul gol si de aici probabil rezulta trasatura asta generala a tinerilor din ziua de azi care trag la jug pentru case/pamant. 

pretul ridicat al chiriilor este cauzat de boom-ul imobiliar din ultimii ani cand preturile s-au ridicat la stele tocmai din cauza cantitatii foarte mari de gugustiuci dispusi sa dea 100k euro in rate pe 50mp in fundul capitalei.

• 0

#59 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 04:55

Nu aia e problema, ci faptul ca afara NU esti niciodata sigur ca maine vei mai avea job unde l-ai avut pana azi !

Dar n-ai ce face cu lemurianu roman, el daca vede masini cu numere straine si lume in jurul lui vorbind altceva decat romana mai mult de 1 saptamana, zice ca a fost "afara" si stie cum e ! :D

• 0

#60 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 04:59

Asa va trebuie daca locuiti in Bucuresti :) Platiti de va sar capacele, sau dati chirie pe masura :)

Cunosc pe cineva care a stat muulti ani doar in chirie prin Bucuresti, dar avea alt principiu: se muta mereu in chirie la 5 minute de job. Schimba jobul, schimba si locuinta, f usor. In timp insa, dupa mai multi ani, a cam renuntat la ideea asta si a cumparat apartament, era mai rentabil :)

Daca acum aveti salariu de 1 000 lei (doar ipotetic), iar tendinta in timp este de inflatie, voi credeti ca veti avea o pensie tot de 1 000 lei peste ani? Eu cred ca va fi mai mica, iar preturile mai mari. Si atunci, va veti permite sa mai platiti chiria? Intreb si eu.

Poate gresesc cu abordarea mea, dar prefer sa stau in casa mea decat a altuia, si daca maine am chef sa fac peretii roz sa-i fac fara sa ma frece proprietarul la cap. 

• 0

#61 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 05:02

Poate gresesc cu abordarea mea, dar prefer sa stau in casa mea decat a altuia, si daca maine am chef sa fac peretii roz sa-i fac fara sa ma frece proprietarul la cap. 

Ia-ti una d-asta ! :lol:

Trailer-CG.jpg

• 0

#62 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 05:05

Chiar as lua SI una din aia :)

• 0

#63 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 05:07

Mah OMULE,

In lumea civilizata jobul poate fi azi intr-un oras, si maine in altul. Ba uneori chiar in alta tara ....

Tu chiar nu pricepi ca afara poti fi sigur ca te poti folosi de o casa A TA numai dupa ce iesi la pensie ????

• 0

#64 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 05:19

Mah OMULE,

In lumea civilizata jobul poate fi azi intr-un oras, si maine in altul. Ba uneori chiar in alta tara ....

Tu chiar nu pricepi ca afara poti fi sigur ca te poti folosi de o casa A TA numai dupa ce iesi la pensie ????

Daca ai copii, pe care ii mai dai si la scoala, ce viata mai au copiii aia mutandu-te cu cortul de colo colo? In lumea civilizata, nemtii isi iau joburi la zeci de km de ei si alearga pe autostrada pana la munca. Cand iti intemeiezi o familie si ai si copii, parca ai nevoie de ceva mai multa stabilitate si de o casa a ta. Altfel, da, la 20 de ani zbori din floare in floare fara nici o grija.  

Casa o privesc si ca pe o investitie, masina e cheltuiala curata, nu acelasi lucru si casa insa. Pentru ca poti recupera o mare parte din ce ai cheltuit, asta daca nu ai fost bizon. La masini, pierderea e aproape 100%, la casa,aproape orice ai lua, nu e atat.

Deci iei ICS, Tuareg, si stai ci chirie si de asemenea pui benzina de 10 lei ca n-ai mai multi bani. Atat de mioritic :D

• 0

#65 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 05:23

Nene, iarta-ma dar esti total aerian .... :wacko:

• 0

#66 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 05:30

Pai uita-te la diversi care baga bani in leasing sau masini, si stau in chirie. Prostie totala. Nu zic ca am dreptate  si ca e ca mine, fiecare alege sa faca ce vrea cu banii lui. 

• 0

#67 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 05:43

Daca ai copii, pe care ii mai dai si la scoala, ce viata mai au copiii aia mutandu-te cu cortul de colo colo? In lumea civilizata, nemtii isi iau joburi la zeci de km de ei si alearga pe autostrada pana la munca. Cand iti intemeiezi o familie si ai si copii, parca ai nevoie de ceva mai multa stabilitate si de o casa a ta. Altfel, da, la 20 de ani zbori din floare in floare fara nici o grija.  

Copiii aia vor deveni adulti si vor schimba orasul/tara in functie de job, atata timp cat au fost crescuti ca sa aibe aceasta flexibilitate dpdv emotional. Nu a spus nimeni sa schimbi orasul la 6 luni, dar nu vad nimic rau in a reloca o familie la cativa ani. 

• 0

#68 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 05:57

Rude, prieteni, aveti?

Cuvantul casa are semnificatie ptr voi?

Pardon, nu casa, camin :-)
  • 0

#69 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 06:17

Kaefceule, ia-ti nene zembeu ! ;)

• 0

#70 kng

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.818 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 06:59

Nu vorbeam ma de masini
  • 0

#71 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 08:19

Nu conteaza, tot aia e ! :D

• 0

#72 greierele

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 Mesaje:

Scris 24 mai 2013 - 10:56

Casa la noi este vazuta si ca o investitie pe termen lung care poate sa-ti asigure o oarecare liniste. In plus valoarea ei poate fi transmisibila si generatiilor viitoare, catre copii. Tot la noi casa este vazuta ca semn al stabilitatii, altfel convingi o fata daca stie ca ai casa..... Chiar si dupa perioada nefasta a comunismului casele au fost revendicate si au adus un plus valoare substantial. A avea o casa in Romania in opinia mea este un lucru bun. A avea doua case, sau mai multe in Romania deja incepe sa devina nerentabil. O casa de vacanta te cam obliga sa te duci intr-un singur loc in loc sa vezi toata lumea. Ca orice pe lumea asta daca nu se face abuz e binevenit.

Bagati si voi muzica ce va place, indiferent de stil.

• 0

#73 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 24 mai 2013 - 11:13

mai greiere vazusi daca bagasi manele in topicu asta ce facusi ??? s-a reanimat forumu, cel putin topicu asta e viu al naibii, sa moara bibi de nu i-ai dat fapt pe astia mici pe aicea, plin de manelisti, se bat sa posteze pe aicea .... :lol: :lol: :lol: :lol:

• 1
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

#74 greierele

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 955 Mesaje:

Scris 25 mai 2013 - 12:45

Daca-i vorba de manele sa mai bagam ceva. Obligat de nevasta am fost la concertul Depeche Mode. Sincer nu mi-a placut si am plecat dupa o ora. A fost prea hard pentru gusturile mele. Prea mult beton, efecte putine, muzica dupa urechile mele se auze cam tare si mediocru calitativ iar melodiile dupa ultimul album axate exlusiv pe prafuri. Totusi, a-2-a zi am zis sa ascult in liniste noul album si mare mi-a fost mirarea sa realizez ca nu e vorba de muzica junk. E un album foarte greu diferabil, sunt necesare luate simultan colebile, trifermente si o gura zdravana de wissiki.  :happy:  Astept parerile voastre de manelisti. Ablumul are o pauza de minute bune dupa prima melodie.

http://www.youtube.c...h?v=KCflpMy5E6I

• 0

#75 mecea

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.582 Mesaje:
Inregistrat: 27-decembrie 09
  • Marca:Tractor
  • Model:Modern
  • Motorizare:Fumigen

Scris 25 mai 2013 - 01:59

iti zic din experienta proprie ca a fost mai usor digerabil concertul dupa ce a trcut de prima parte si au dat-o in piese vechi si consacrate, in egala masura concertul red hot chilli peppers de anu trecut s-a chishat cu tripla cvadrupla bolta pe astia ...

• 0
567576.png

VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI 
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi