Poate sunt idei preconcepute, dar am mult mai multa incredere (dpdv al calitatii) intr-un Yaris decat intr-un i30. Daca as fi producator de masini si as vrea sa ma lansez serios, as lua ochi prin design si materiale placute la atingere si as taia scurtaturi la antifonare, calitatea componentelor, etc. Ma uitam pe Hyundai club si, din vreo 10-15 posesori cati scriau acolo ca si-au luat masina, 2 deja incepusera sa aiba mici probleme la un an de cand au luat-o.
Ce masina?
Scris 12 iunie 2013 - 10:04
Scris 12 iunie 2013 - 10:45
hyundaiurile nu sunt proaste, chiar deloc. dar nu se compara [inca] cu toyota, vw etc.
Scris 12 iunie 2013 - 11:29
Depinde ce probleme.....daca il asculti pe Mecea nu te mai atingi de BMW. Daca ma asculti pe mine vei afla ca in primii 5.000 km dupa ce am cumparat un Golf 5 nou am avut 4 defecte ( a zburat gazul de la clima, s-au distrus rulmentii pe fata dupa 1500km, s-au bulit prezoanele tot pe fata, etrierul si el praf) , ultimul fiind la 60k de km cand s-a crapat placa de presiune de la ambreiaj. Difuzoarele din usile fata s-au nenorocit pe la 25k de km, se aud doar cand vor ele iar de pe la 50k de km nu se mai inchid toate usile din telecomanda. Din fericire banalul motor 1.4l cu 75 CP a mers pana acum impecabil, 75k de km, dar deja se aude un sunet ascutit de la el, ca un fasait, o fi cureaua de transmisie sau cine mai stie. Dintre toate cele 8 masini straine , noi, cumparate de familia mea si a nevesta-mii doar Golf-ul ne-a dat de furca, Cele 3 coreene au fost impecabile. Cielo nu s-a defectat in 8 ani, Espero a stat 12 ani, iar dupa 10 i-a cedat discul de ambreaj si sticla farurilor s-a matuit, iar Santa Fe-ului dupa 35k de km i s-a defectat indicatorul de motorina, litrometrul. Cam atat ..... La Opel Vectra se intepenea acceleratia cand am vandut-o dar la 2 luni dupa vanzare Opel a rechemat-o in service si i-a schimbat acceleratia, sau ceva pe la pedala, Pajero parca n-a avut nimic, dubele nu le mai socotesc dar fiabile si ele, iar BMW-ul deocamdata e OZN.
Io unu m-as plimba cu un Sportage nou de 15-16k de euro , nu mi-ar fi rusine, dar voi va luati masina si cel mai normal e ca voi doi sa alegeti ce se potriveste. Toyota e o marca buna de cativa ani, pana in anii '70 era o firma de rahat, mai rau decat sunt vazute coreenele acum. masinile japoneze in anii '70 nu se reparau, se aruncau direct la cos, daia nici nu prea vezi pe strada japoneze vechi. Ce sa faci tata cu Yaris-ul , pai ar putea sa se compare cu Sportage masinuta aia de jucarie ? Am avut o gagica cu super bani acum ceva ani cu Yaris......o coaja de masina fratioare, un fel de Matiz cu sigla, ziceai ca se rupe. Inainte gagica a avut Golf 4 (aia da masina), iar dupa mizeria aia de Yaris s-a oprit direct la ceea ce trebuia de la inceput: Mercedes ML
Aceasta postare a fost editata de greierele: 12 iunie 2013 - 11:33
Scris 12 iunie 2013 - 11:44
Am avut o gagica cu super bani acum ceva ani cu Yaris......o coaja de masina fratioare, un fel de Matiz cu sigla, ziceai ca se rupe. Inainte gagica a avut Golf 4 (aia da masina), iar dupa mizeria aia de Yaris s-a oprit direct la ceea ce trebuia de la inceput: Mercedes ML
Nu stiu ce mesaj ai vrut tu sa transmiti ... da' eu am inteles ca ai avut "o gagica cu super bani" care te-a lasat pentru un MeLeu ("ceea ce trebuia de la inceput").
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 12 iunie 2013 - 11:48
Poate lui greiere nu i-a placut menage a trois cu ML-ul, tinand cont ca are bmw!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 12 iunie 2013 - 01:12
Noi am fost pretini cand ea avea golfutu la yaris avea pe altu dar am dat o tura si eu cu ea, iar la ML s-a maritat
Scris 12 iunie 2013 - 01:56
Noi am fost pretini cand ea avea golfutu
Stii bancu' cu golfu' ?
la yaris avea pe altu dar am dat o tura si eu cu ea
... cu cine ... cu "gagica" sau cu "yarisa" ??
iar la ML s-a maritat
Si MeLeu' ce a zis ???
Scris 12 iunie 2013 - 08:42
Scris 12 iunie 2013 - 11:23
va spun eu ce face cu Yarisul: isi face treaba prin oras la modul relaxat (consum mic, loc de parcare mic),masina nu e chiar un lindic, adica stai bine si la drum intins daca nu tai europa in doua, are parte de confort si ceva dotari (camera spate, conexiune bluetooth etc), are garantie 5 ani/160k km si un motor aspirat de turatii inalte cu Valvematic/VVTI care paradoxal trage foarte bine de jos.
in cazul de fata, cea mai buna alegere ar fi Golful de la Oaspete, dar daca omul vrea masina noua e de inteles de ce.
acuma sa-mi spuna Greierele ce poate face batranul lui Elf cu un Sportage... eu personal nu stiu ce as face cu unul, d'apai un barbat spre varsta a 3-a.....
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 12 iunie 2013 - 11:26
Scris 13 iunie 2013 - 01:34
va face ce fac multi la virsta lui si noi peste niste ani,se da cu Sportage,se simte si el bine in surogatul ala de suv,adica altfel spus-am avut si eu suv,inainte sa dau coltzu....dar in cazul meu chiar daca voi face a fel,nu va fi un surogat... .
Scris 13 iunie 2013 - 01:44
bai Mihnea, ai nimerit-o in plin!!! dar in cazul nostru nu vorbim de vreun parvenit sau de vreun 'bogat sarac' cum spunea un fff bun prieten. in ultima vreme am avut ocazia/norocul de a testa diverse SUV-uri si culmea! imi este din ce in ce mai greu sa gasesc rostul unei asemenea masini. sunt foarte putine modele care sa ofere un compromis ideal intre on si off road. si de fapt problema nu este lipsa aptitudinilor off-road ci lipsa robustetei necesare unui asemenea vehicul. sa cumperi un SUV cu bielete de compacta mi se pare cel putin prostie.....
Scris 13 iunie 2013 - 06:00
Adevarul e ca un Sportage e masina IDEALA pentru 15 km/zi prin oras.
Scris 13 iunie 2013 - 06:52
n-ajungeti pa struguri si-s acrii ??? ce ti-e si cu pizma asta dom`le ....
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 13 iunie 2013 - 07:04
consum mic
loc de parcare mic
masina nu e chiar un lindic
adica stai bine si la drum intins daca nu tai europa in doua,
da' daca "tai europa in doua" ce pateste ???
in cazul de fata, cea mai buna alegere ar fi Golful de la Oaspete, dar daca omul vrea masina noua e de inteles de ce..
"in cazul de fata" personal nu inteleg de ce un Yaris nou ar fi o alegere mai buna decit "Golful de la Oaspete" ... sau altfel spus nu cred ca eventualele defectiuni care pot aparea la Golf in urmatorii "5 ani/160k km" sa coste 5000 € (cit e diferenta de pret dintre cele doua masini) ...
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 13 iunie 2013 - 07:06
Scris 13 iunie 2013 - 10:19
Bai, fiti seriosi, nu o sa isi ia sportage Acasa are loc de parcare, la serviciu are loc de parcare, nu ii trebuie masina sa se catere pe borduri, iar Kia aia cheala nu cred ca e de offroad.
Am spus, imi place Golf-ul de la oaspete, lui in principiu i-ar trebui ceva mai mic (gen Polo), dar sunt foarte multe avantaje la Golf. Tot asa se mai uita si la o Alfa Mito, eventual un Polo luat prin Weltauto-ul din Germania. Chestia acum e sa scapam de Dacia.
Scris 13 iunie 2013 - 10:25
Eu zic ca n-ar strica inca un golf in familie. Ma ofer sa vin cu tine sa-l luam de la Bistrita
Scris 13 iunie 2013 - 01:02
pejte vrea palica !
Scris 13 iunie 2013 - 01:04
Eu m-as "bucura" sa ia alfa ...
Scris 13 iunie 2013 - 01:38
Eu zic sa nu-i dai ocazia lui Relu sa se "bucure"
ps. Ce vrea sa spuna Relu si sustin din experienta e sa stea departe de Alfa. Astea noi sunt jale.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 13 iunie 2013 - 01:40
Iar alea vechi cum erau?
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 13 iunie 2013 - 01:43
si mai jale
dar orice motorhead adevarat ar trebui sa detina o alfa macar odata in viata sa inteleaga ce inseamna masina cu toane
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 13 iunie 2013 - 01:52
orice motorhead adevarat ar trebui sa detina o alfa
Oare astia detin "o alfa" ???
http://www.youtube.c...h?v=tjixyahVVoc
Scris 13 iunie 2013 - 01:55
si omega !!
Scris 13 iunie 2013 - 02:05
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi