Tu mergi cu copiii in parc ? Daca da, nu sesizezi comportamentul majoritatii copiilor ?
Explicatia o gasesti imediat cum te uiti la parinti, sau mai binezis la nepasarea lor cand ai lor copii au un comportament cel putin salbatic !
Legat de asta, Oana mea era un car de nervi acasa ca, la ora 3, turcul care sta la scara celalalta si-a scos plozii in curte la urlat si tipat si a mai dat si drumul la muzica in masina. Desi e scris inca de cand s-a mutat toata lumea in cladire ca intre orele 14:00 si 17:00 si 22:00 - 07:00 SE DORESTE LINISTE.
Si n-ai cu cine sa vorbesti sau sa te pui pt ca daca le zici ceva ori te barfesc apoi pe la spate ori te trezesti cu cine stie ce "minune".
Sunt si tampiti. La un moment dat, mi-am gasit salvarea usor zgariata pe o aripa si stiu sigur ca e de la manerul vreunei biciclete sau trotinete (in loc sa iasa in parc cu ei, ii lasa sa se zbenguie in curte printre masini).
Le-am atras atentia si daca am vazut ca nu se schimba nimic, mi-am pus 2 webcam-uri orientate care masini. Au vazut si drept replica si-au mazgalit singuri cu creta masinile ca sa arate ca lor nu le pasa.
Si unii se uita ingaduitori la propriile progenituri cum rup/devasteaza/maltrateaza alti copii etc.
La zic la ai mei, suficient de "incet" incat sa ma auda parintii alora, sa-i calce pe cap sa le iasa creierul afara, sau sa le rupa o mana sa iasa osul prin piele, etc. Stii ce urat se uita aia ?
Asa pocedez si eu, dar ce folos ca suntem MULT in inferioritate fata de marea masa de neciopliti.
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."