Din pacate, se pare ca spre electrice e trendul. Volvo si Porsche vor renunta la anul complet la diesel, deja pe masinile de clasa mica sunt si alti producatori care au luat aceasta decizie. Deocamdata doar benzina, iar pe viitor hibride sau full electrice.
Enel deja a ajuntat ca vor construi o retea de statii de alimentare ptr electrice. Ei sunt primii care vor merge la nivel national, dar sigur nu vor ramane singurii, iar ptr o investitie de genul asta clar au facut studii (nu ca alea de le face statul) si renteaza
C'ai zis de taxa, m'am uitat si eu sa vad despre ce e vb, credeam ca e impozitul, dar nu. Tot de taxa de mediu se leaga. Nu e un lucru rau ca taxeaza suplimentar masinile poluante, dar mai mult m'ar interesa ca ITP'urile sa fie mai stricte, ca deja rable sunt destule deja pe strazi, iar Rabla nu ne scapa decat de f putine din ele, multe sicrie pe roti raman in trafic.
Iar cum masina nu e un drept, ci un privilegiu, nu prea ma intereseaza ca X sau Y nu isi permite ceva nou sau mai putin poluant sau in stare tehnica buna, cand in trafic (ca sofer sau pieton) am de'a face cu ei