esti simpatic.
evident ca de vina e ala care l-a aruncat pe strada acum 20 de ani. de vina e ala care s-a facut ca-l streilizeaza, dar nu a facut-o. in schimb a inhatat banu.
de vina e ala care a zis ca-l adopta, dar i-a dat drumu peste un timp. de vina e ala care a zis ca-l tine in adapost, dar i-a dat drumu peste un timp.
de vina sunt autoritatile, care trebuiau sa vegheze ca aceste lucruri sa nu se intample si sa-si faca la randul lor datoria, conform legilor, asa cum sunt ele.
bun, cred ca suntem de acord pana aici.
e si normal ca un caine nu are cum sa fie de vina, sunt animale. de aia am pus si definitia lui "de vina", adica responsabil.
acuma ca am identificat vinovatii, ii pedepsim si se rezolva lucrurile ??
gen aia cu permisele de Pitesti. am gasit vinovatii, niste militieni ce au facut un ban in plus, ii pedepsim si gata ??
nu, corect ar fi sa le anulam la aia permisele, doar nu o sa le permitem sa conduca in continuare dupa ce au luat examenul prin frauda.
cum am spus, cazul asta e mai special, prin varsta copilului implicat. dar asta e doar picatura chinezeasca. cu sau fara el, cainii aia sunt tot acolo. normal ca de la bunica a plecat totul, dar prin faptul ca lucrurile se repeta de nenumarate ori, nu cred ca situatia poate ramane asa. sa nu mai vorbim de faptul ca la peste 1000 de muscaturi pe luna, doar 200 sunt copii. pe adulti cine trebuia sa-i pazeasca ??
consider ca ce am spus eu aici e de bun simt. e parerea mea si o sustin, vorba aia.
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.