Unde ne era pisho sociologu. Sau socio psihologu.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca in cazul de fata nu ai nimerit-o.
Scris 15 septembrie 2013 - 04:12
Unde ne era pisho sociologu. Sau socio psihologu.
Nu stiu de ce, dar am impresia ca in cazul de fata nu ai nimerit-o.
Scris 15 septembrie 2013 - 06:35
cu o aparitie la o ora dinaia putem presupune linistiti ca era incarcat la bord, nu e nevoie sa fim uraciosi.
Scris 15 septembrie 2013 - 07:04
am fost chiar delicat.
Scris 15 septembrie 2013 - 07:08
ti se pare, nedormitu e de vina, ai semanat cu relu, in tinerete ce-i drept
Aceasta postare a fost editata de mecea: 15 septembrie 2013 - 07:08
Scris 15 septembrie 2013 - 07:17
esti tu mai sensibil, probabil ai visat ceva cu beamveuri.
Scris 15 septembrie 2013 - 08:01
Grinch faptul ca prietena s-a luat de condus si vrea masina nu-i un motiv de fericire. Ca mai vrea si o decapotabila sau o masina cu staif deja e dezastru. Toate se imbraca si se sulimenesc pentru noi, dar in realitate pentru ceilalti si pentru prietene. In jocul asta de sah trebuie sa fii un pic hotz si sa nu te lasi pacalit. Daca vrei s-o iei de nevasta insista pe langa taica-su sa-i ia Golf. Va fi o masina utila dupa casatorie, cu imagine buna , care se conduce si se repara usor, se vinde bine. In plus gagica de la volan nu arata ca a iesit la agatat, din contra , fetele din Golf au imaginea de "scortoase". Daca ii ia o masina cu 2 usi e ca si cum ar striga ca vrea o aventura si asta nu cred sa-ti placa. Sfatul meu : fii destept si fa tu jocurile !
Scris 15 septembrie 2013 - 08:13
Va aduc aminte de prima mea masina pe care am cumparat-o la 19 ani? Am intrat pe autoshow sa cer sfaturi?
Audi Coupe din 1989 2.2 150 de cai si 235 de mii de km la bord. Am cumparat-o de la un traficant de cartier care pana sa mi-o dea mai cauta sa vada daca nu uitase ceva prin ea...
Nu avea fata la usa soferului si geamul ca sa stea inchis statea rezemat de o surubelnita. Mai cadea din cand in cand... TROSC! Nu ii mai mergea servodirectia si garnitura de chiulasa era KO. Am mai dat si 600 de EUR pe ea. Dupa 3 luni prin care a stat la service si inca 600 de EUR cheltuiti a trebuit sa chem platforma sa o arunc la gunoi. Treaba intamplandu-se in Spania, am mai dat si pe platforma bani.
Ah, si am circulat cu ea aproximativ 10 km! Buna alegere! Morala? Nu te lua dupa forum!
Aceasta postare a fost editata de lexus: 15 septembrie 2013 - 08:25
Scris 15 septembrie 2013 - 09:02
Scris 15 septembrie 2013 - 08:53
Scris 15 septembrie 2013 - 08:55
CANCAN se scrie legat.......
Scris 15 septembrie 2013 - 09:14
CANCAN se scrie legat.......
Ma bucur ca iei atitudine, pledezi pentru o limba romana curata.
Greiere, ia aminte la DMihnea cum trebuie scris...Nimic nu stii...
Scris 15 septembrie 2013 - 10:09
Scris 15 septembrie 2013 - 10:21
Apropo(asa se scrie), greiere...il oripilezi pe DMihnea...
Scris 15 septembrie 2013 - 10:28
Mersi omule,dar partea feminina din mine(se stie ca fiecare avem si asa ceva in noi)astazi nu prea e in mood de birfa.....
Scris 15 septembrie 2013 - 11:33
Scris 16 septembrie 2013 - 07:36
Aha...deci nu sunt singurul care se simte bine aici...
Mare grija la scrieri ca ai incurcat-o...
Scris 16 septembrie 2013 - 08:52
dece? Io scrui cum vrea corpii mei cavernosi, m-a inve-ti tu cum sa scrii?
Scris 16 septembrie 2013 - 09:05
cavernosi sau spongiosi?
Scris 16 septembrie 2013 - 09:38
Era sa vars cafeaua pe calculator!
Am trait sa o vad si pe asta, nimic nu e imposibil in viata! Mihnea da lectii de gramatica.
vezi sa nu te oparesti....cit despre cafea,nu-i bai,cobori in fata blocului la boutique si iei alta,si mai fierbinte ca cea varsata,tot 1 ron costa,ofer eu....
Scris 16 septembrie 2013 - 12:09
Apropos in fapt vine de la a propos din franceza, la noi transformandu-se in apropo. Uzual e apropo, ba chiar a fost declarata forma corecta dar in realitate ea se trage din a propos. Eu si vizavi scriu vis-a-vis , originalul frantuzesc. Daca la modul absurd ai cauta prin postarile mele de pana acum o sa observi acest aspect. De fapt si cancan-ul era odata can-can, tot prin Franta, dar cu timpul s-a transformat in cancan. Pana la urma conteaza fondul nu neaparat forma cata vreme aceasta nu denatureaza sensul discutiei.
Ca tine le scriu, in principiu, si io...
Asa-i, conteaza, trebuie sa ne uitam si la fond(la ale lor, discutiilor, adica feminin, ca vazui unu' dezorientat... ) Nu stiu altii cum sunt, da' io cand ma gandesc...oare ce masina are sa fie aleasa?
Scris 16 septembrie 2013 - 01:38
Scris 16 septembrie 2013 - 01:47
Bunavointa,bunavoie se foloseste in alt context,exprima altceva....Ma bucur ca esti receptiv....
Scris 16 septembrie 2013 - 02:18
Fondul lui DMihnea cu siguranta este bun...
N-am idee daca trebuia folosit intr-un alt context, exprimand altceva...ca el e tare receptiv la atentionari...
Am mai scris-o...daca nu exista, trebuia inventat. Amu depinde ce, cine...
Lexus, mare grija la cafele sau la pc... ne-o lamuri DMihnea...
Scris 18 septembrie 2013 - 11:41
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi