Mihnea, sunt la a 4-a masina personala pe GPL si tu imi spui ca am prejudecati legate de GPL?!?! Inseamna ca n-ai inteles nimic...
Revenind la S-Cross si GPL, ideea era ca dupa primii ani de garantie daca se intrece cu gluma la consum este loc de o instalatie GPL (cum am pus si pe Golf anul trecut).
Pana una alta se pare ca pe shortlist intra si trei optiuni frantuzesti, relativ interesante:
- Renault Megane Pro 1.6 16v 110CP - ar fi 10750 euro. Dotarile sunt decente, pacat ca nu e loc si de o clima...
- Renault Megane Pro 1.5dCi 95CP - in jur de 12000 euro
- Peugeot 301 1.6VTI 115CP Allure GPL - circa 13000 euro, vine cu GPL din fabrica si este echiparea de varf.
- Peugeot 301 1.6HDI 92CP Allure - aproape 13000 euro, motor foarte economic si fasnet.
Partea proasta este ca 301 este un fel de Logan mai cizelat, cu toate ca merge tare bine si e foarte reusita, la baza tot un model low-cost este.
Renault Megane practic ar fi cea mai accesibila compacta. Insa in ciuda facelift-urilor varsta modelului isi spune cuvantul, pare demodata iar la interior calitatea materialelor nu prea te da pe spate.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 08 aprilie 2015 - 08:53