Va rog frumos daca ma poate ajuta si pe mine cineva sa sincronizez o cheie pentru inchiderea centralizata RF la o laguna 1 1999.
Cand o sincronizez la primul apasat pe telecomanda se aude un tacanit in actuatori si la a doua apasare nu se mai aude nimic, la fiecare sincrozizare este la fel, in timp ce o sincronizez ma uit in ddt2000 si imi zice ca s-a sincronizat si imi arata ca semnalul este ok iar codul aleatoriu care il genereaza se schimba si el la fiecare apasare a cheii, dar nimic mai mult.
Problema inchidere centralizata
Scris 13 septembrie 2015 - 02:44
Scris 13 septembrie 2015 - 06:25
Scris 13 septembrie 2015 - 09:24
Exact ce am spus mai sus ca am incercat sa fac sincronizare iar bateriile sunt schimbate, acum am o inchidere centralizata separata pe ea montata de mine, cineva mi-a spus pe un alt forum ceva de oscilatorul din telecomanda dar nu a mai raspuns la intrebari.... . Totusi vroiam sa vada daca pot face telecomanda masinii.
Scris 13 septembrie 2015 - 11:30
Eu, mai demult, am patit sa nu-mi deschida din cheie, desi un ,,meserias" a probat-o pe banc si emitea. Dupa el trebuia sa ma apuc sa cheltuiesc milioane. Am schimbat bateriile, desi se aprindea ledul, si a functionat brici in continuare. Bafta!
Scris 13 septembrie 2015 - 10:50
Stiu de reno.ro sunt activ acolo din 2012 de cand am masina si nu a reusit nimeni sa ma ajute asa ca mai astept niste sfaturi de la niste electronisti priceputi pe partea auto.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi