@Grinch ... daca'ti amintesti cum se numeste programul, sa scrii si'aici
Daca nu ma insel era vorba de Tasker, dar in mod sigur gasesti mai multe aplicatii asemanatoare in GPlay (AutomateIt, Actions, Spoty etc).
Scris 24 octombrie 2012 - 03:23
@Grinch ... daca'ti amintesti cum se numeste programul, sa scrii si'aici
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 octombrie 2012 - 03:32
Man, ce înțelegi prin utilizare intensă?
Ce te-ai jucat? Cât ai filmat? Câte poze ai făcut? Câte clipuri ai văzut? Câtă muzică ai ascultat? etc.
Scris 24 octombrie 2012 - 03:45
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 octombrie 2012 - 03:54
vezi vezi ce video chat-uri faciAm acum 80%. Știi cât îmi dă la Video chat? 2 ore
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 24 octombrie 2012 - 06:51
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 24 octombrie 2012 - 06:52
Scris 24 octombrie 2012 - 07:15
despre fotografie
Scris 25 octombrie 2012 - 03:23
vad ca-i destul de nou, lansat in septembrie...
pare interesant, fiind dual sim daca bine inteleg.
oricum, la ce specificatii au telefoanele mai nou jelly bean si ice cream nu stiu ce...
sunt curios cu cat e mai slab decat un S3. ca eu nu prea inteleg nimic din datele tehnice
despre fotografie
Scris 31 octombrie 2012 - 09:22
Scris 31 octombrie 2012 - 09:36
despre fotografie
Scris 31 octombrie 2012 - 10:17
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:44
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 02:02
Life must be taken one disaster at a time
Scris 06 noiembrie 2012 - 06:48
stim ceva despre LG L5? pareri, sugestii? alte optiuni?
Scris 06 noiembrie 2012 - 08:49
Scris 06 noiembrie 2012 - 09:01
Scris 06 noiembrie 2012 - 09:02
LG Optimus am avut cand a aparut la noi si am fost foarte multumit. are si Pejtele
Aceasta postare a fost editata de pejte: 06 noiembrie 2012 - 09:07
Scris 06 noiembrie 2012 - 10:12
Scris 06 noiembrie 2012 - 10:14
Scris 06 noiembrie 2012 - 10:40
La banii aia mai bine iei HTC Desire C.
Desire C are trei mari probleme (in general nu neaparat vs L5-ul):
- lipsa flash-ului la camera foto;
- rezolutia (dar aici nici LG-ul nu e mai breaz)
- lipsa card de memorie (are insa slot si poti sa achizitionezi cardul separat);
In plus vine cu Beats Audio dar castile originale costa aproape cat telefonul
LG Optimus am avut cand a aparut la noi si am fost foarte multumit. are si Pejtele
la HTC Desire C ma deranjeaza putin dimensiunea displayului de doar 3.5inci. eu am Samsung Galaxy Fit si ca specificatii nu e deloc departe de Desire C....
despre fotografie
Scris 06 noiembrie 2012 - 10:44
De care HTC ?
Aceasta postare a fost editata de rares_dan: 06 noiembrie 2012 - 10:50
Scris 06 noiembrie 2012 - 10:58
+1Mai pune și tu de-o ciocolată și ai Samsung I9070 Galaxy S Advance, care e totuși din altă lume.
http://www.gsmarena....dvance-4469.php
Bitzurile alea costa minim $99.95 La un telefon de 800ron ce-oi vrea...Cum dracu, nu vine și cu căști? Trebuie să fi tâmpit să dai atâția bani pe ele atunci.
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:39
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 06 noiembrie 2012 - 12:40
Scris 06 noiembrie 2012 - 12:44
despre fotografie
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi