telefoane mobile
Scris 07 august 2013 - 06:23
Scris 11 august 2013 - 07:47
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 11 august 2013 - 07:59
Pai da,daca dezactivezi toate jegurile,tine mult.......
Scris 11 august 2013 - 09:20
Al meu nici cand sunt la vapor nu tine mai mult de 3-4 zile, chiar daca's pe Plane mode, ca tot mai fac cate'un joculet seara
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 11 august 2013 - 09:36
Doar alo-alo, si ala putin (ca asa s-a nimerit, n-am alt telefon), oleaca de citit cand si cand daca nu sunt acasa, ca acolo am un kindle, un pic de garaju'... cam atat.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 11 august 2013 - 09:47
Scris 11 august 2013 - 09:50
nici cand sunt la vapor nu tine mai mult de 3-4 zile, chiar daca's pe Plane mode
Pai tie iti trebuie unu' cu "vapor mode"
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 11 august 2013 - 09:55
foresterule,ce zici despre prostofonul tau e ca si cum te lauzi ca iti consuma putin masina ca nu mergi cu ea......
Scris 11 august 2013 - 10:04
Scris 11 august 2013 - 10:09
Pana si amaratu meu de defy tinea aproape 1 saptamana cand il foloseam cu simu de rds, fara date, doar pe alo-alo.
Scris 11 august 2013 - 10:46
Scris 11 august 2013 - 10:55
Pentru ca "declarat", are autonomie mult mai mica decat s2-u. In definitiv cele mai mari mancatoare de baterie sunt displayu si datele. Si daca vorbesti la tel. displayu e stins, si daca nu intri pe date iti ramane doar st-by-ul.
In alta ordine de idei, dupa cateva zile de stat pe aifon, ma gandesc foarte serios sa-mi bag putza in handroid si sa-mi iau si eu unu.
Bai nene, merge maru ca televizoru cand schimbi posturile ! N-are nici cea mai mica legatura cu voma de handroid .....
Si cred ca m-am prins si care-i "spilu" cu lipsa semnalului, care se rezolva printr-un simplu "click" !
Mai verific maine si poimaine, dar am senzatia ca telefoanele n-au nicio vina, ci e o combinatie de retea+utilizator.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 11 august 2013 - 10:56
Scris 12 august 2013 - 08:03
foresterule,ce zici despre prostofonul tau e ca si cum te lauzi ca iti consuma putin masina ca nu mergi cu ea......
Nu chiar, e ca si cum as merge doar la vale, masina goala, fara a/c si mai sufla si vantul din spate!
Daca faci autonomie de 400 in oras si cu XT'ul, te caut
Chiar acolo n-am ajuns - nici n-am incercat, evident. Din cate imi aduc aminte minimum absolut a fost pe la un 14% in oras, ceea ce inseamna vreo 360 km pana se aprinde becul.
...In alta ordine de idei, dupa cateva zile de stat pe aifon, ma gandesc foarte serios sa-mi bag putza in handroid si sa-mi iau si eu unu.
...
Ai putza cu mufa proprietara aifon? Altfel il violezi saracu...
Scris 12 august 2013 - 09:03
Pentru ca "declarat", are autonomie mult mai mica decat s2-u. In definitiv cele mai mari mancatoare de baterie sunt displayu si datele. Si daca vorbesti la tel. displayu e stins, si daca nu intri pe date iti ramane doar st-by-ul.
In alta ordine de idei, dupa cateva zile de stat pe aifon, ma gandesc foarte serios sa-mi bag putza in handroid si sa-mi iau si eu unu.
Bai nene, merge maru ca televizoru cand schimbi posturile ! N-are nici cea mai mica legatura cu voma de handroid .....
Si cred ca m-am prins si care-i "spilu" cu lipsa semnalului, care se rezolva printr-un simplu "click" !
Mai verific maine si poimaine, dar am senzatia ca telefoanele n-au nicio vina, ci e o combinatie de retea+utilizator.
Mă, voi toți, începând cu Mecea sunteți căpoși și nu înțelegeți: singurul moment in care mi-am facut aifonul să rămână fără semnal a fost atunci când l-am ținut cu ambele mâini de margini, special, să văd cum îi cade semnalul. Și eram într-un data center unde lumea oricum nu prea are semnal la telefon și oricum se întrerupe conversația orice telefon ai fi avut!
În plus, dacă îți ții telefonul într-o carcasă (ajută foarte mult când il scapi pe ciment, să nu îl spargi) nu ai nici o problemă de semnal!
Scris 12 august 2013 - 11:58
Bumper i-am luat din prima. Ca nu i-a placut bumperu original de vreo suta de lei, si a trebuit sa-i iau azi un gunoi de 15 lei ( dar portocaliu ) care i-a placut ei, e alta poveste ....
Scris 12 august 2013 - 12:07
Bumper i-am luat din prima. Ca nu i-a placut bumperu original de vreo suta de lei, si a trebuit sa-i iau azi un gunoi de 15 lei ( dar portocaliu ) care i-a placut ei, e alta poveste ....
Dacă întrebai, îți spuneam deja că bumperul original e de căcat, al meu zace pe acasă. Am comandat unul nou acum de pe ebay (ăla vechi l-am spart deja), am dat 35 lei și e destul de subțire. Înțeleg deci că ai luat fetei aifon, să se bucure de el (ce model, btw) și că îți vei lua și tu unul
Scris 12 august 2013 - 12:25
Eu cred ca nu i-a placut culoarea nu felul in care era facut Daca cel original era si el portocaliu cu floricele roz in mod sigur il accepta
Life must be taken one disaster at a time
Scris 12 august 2013 - 12:30
Prin urmare Relu și-a cumpărat bumper înainte de telefon
Scris 12 august 2013 - 12:30
stai sa vezi acuma cum trece Relu pe iOs si iar ne sparge la icre cu merele lui
Scris 12 august 2013 - 12:46
Aceasta postare a fost editata de Relu: 12 august 2013 - 12:46
Scris 12 august 2013 - 01:46
Stai sa vezi cand o sa dea Relu de iTunes care e cea mai mare porcarie inventanta de Apple vreodata. Sistem mai tampit si mai neintuitiv ca iTunes n-am vazut in viata mea. Nu mai vorbesc ca pe Windows iti ocupa memoria inutil si iti instaleaza nspee mii de drivere absolut inutile si ele (vezi Bonjour sau QuickTime).
Life must be taken one disaster at a time
Scris 12 august 2013 - 02:07
Teapa, Relu NU are Windows.
Asa ca la el va merge asa, ca telecomanda la televizor (sper ca am citat corect).
Scris 12 august 2013 - 02:28
Da, Realu are mac, dar iTunes tot un căcat rămâne. Oricum, Măria Sa iRealu tot va spune că e cel mai bun soft!
Scris 12 august 2013 - 02:46
Nu, ca Apple e corect si iTunes e za best.
Cum era cu negativele ? Si cu applicatiile din store care sunt una si una, merg toate de rup ?
http://www.macstorie...ted-by-drm-bug/
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi