apai din alea doua mai degraba samsung
telefoane mobile
Scris 16 septembrie 2013 - 09:00
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 septembrie 2013 - 09:28
omuletzii mei la birou sunt foarte incantati de noile Nokia 301. arata foarte bine, mult mai premium decat sunt, meniul este ok, tastele mari, au costat nimic si pentru alo-alo sunt excelente.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 16 septembrie 2013 - 09:29
Scris 16 septembrie 2013 - 09:31
Nu vreau dual sim, portarea (ulterioara) a contactelor este foarte importanta. Cu toate pocnitorile astea de la nokia nu stiu cum o rezolv.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 16 septembrie 2013 - 09:32
cel mai sfant este sa-ti tragi contactele de pe vechiul device intrun excel/csv si apoi sa-l importi in noul telefon.
Scris 23 septembrie 2013 - 12:23
omuletzii mei la birou sunt foarte incantati de noile Nokia 301. arata foarte bine, mult mai premium decat sunt, meniul este ok, tastele mari, au costat nimic si pentru alo-alo sunt excelente.
Danger, de ce ma ,,inervezi'' de la prima ora? Fac alergie la exprimari de genul: ,,omul meu''&co...
N-o suport, mai ales, la ,,unii patroni'', la leaderi...
Poti folosi, poate, ,,femeia mea''...
Scris 24 septembrie 2013 - 12:48
Scris 26 septembrie 2013 - 09:59
What do you know, s-a enervat nevasta si declarat ca nu e mai proasta decat restul lumii, si deci accepta telefon cu taci. Inca nu e exclus ceva gen Galaxy chat B5330, dar parca m-as orienta la altceva.
Ma uitam la Defy+ a lui iRelu - stiati ca merge bagat sub apa pana la 1m timp de maxim 30 de minute?
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 26 septembrie 2013 - 10:01
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 27 septembrie 2013 - 04:06
ba da care e diferenta intre a utiliza ceva default si tapatalk ??
Scris 27 septembrie 2013 - 09:17
Ceva default presupune ca forumul sa aibe versiune de mobil. Chiar si asa e mai greoaie decat o aplicatie nativa. E ca si cum ai folosi aplicatia de Facebook vs Facebook pe browser mobil.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 27 septembrie 2013 - 02:19
lol, habar n-am.
Scris 27 septembrie 2013 - 07:43
Scris 15 noiembrie 2013 - 08:11
HTC One sau Samsung Galaxy S4? La prelungirea abonamentului omuletii "insista" sa ma cadoriseasca cu unul dupa ce concurenta vroia sa-mi dea mai multe la portare. M-am mai uitat si la BlackBerry Q10(initial am zis ca asta e alesul) insa mi se pare o strutocamila si la Sony Xperia Z1 care nu-mi spune nimic. One Max si Galaxy Note 3 mi se par totusi prea mari deci le-am eliminat definitiv. Ar mai fi Nexus 5 si LG G2 cu o idee mai jos in zona de pret insa daca ar fi mai potrivite nu zic nu desi i-as saraci cat mai tare posibil.
Nu doresc ceva de fite ci un aparat cu care sa-mi fac treaba pe partea de business cat mai bine(mail, office, ceva net, ... ). La autonomie inteleg ca toate-s la fel desi aici am remarcat din specificatii bateria Li-Polimer de la One. Nu stiu daca in practica face diferenta. La One imi place finisajul insa am inteles (vad ca toata lumea se pricepe la smartphone-uri si masini ) ca pe termen lung nu e un mare plus ca se deterioreaza incet dar sigur si ca fiind capsulat este greu servisabil daca ai probleme.
Teoretic telefonul trebuie sa ma tina 2 ani ca daca i-am prins acum ii tin in joc de glezne si la urmatoarea prelungire. Si cand ma gandesc ca in 18 ani nu au aruncat dupa mine cu nimic ma ia cu ameteala...
Cine are ceva de spus sa spuna ca trebuie sa ma decid pana cel tarziu marti ca pe 21 se termina perioada de facturare si nu as mai astepta o luna.
Scris 15 noiembrie 2013 - 09:49
Eu am One si dupa 3 luni de utilizare fara sa-l protejez (il tin in buzunar fara protectie) nu pare sa se vada ca m-am purtat asa de urat cu el. Carcasa este din aluminiu si este destul de solida (l-am scapat de cateva ori pe jos). Ca performante, ambele sunt identice asa ca ramane sa alegi dupa aspect
Life must be taken one disaster at a time
Scris 16 noiembrie 2013 - 12:25
Daca stii ca nu o sa ai nevoie de slot microsd, atunci HTC One clar !
Scris 16 noiembrie 2013 - 11:20
HTC One sau Samsung Galaxy S4? La prelungirea abonamentului omuletii "insista" sa ma cadoriseasca cu unul dupa ce concurenta vroia sa-mi dea mai multe la portare. M-am mai uitat si la BlackBerry Q10(initial am zis ca asta e alesul) insa mi se pare o strutocamila si la Sony Xperia Z1 care nu-mi spune nimic. One Max si Galaxy Note 3 mi se par totusi prea mari deci le-am eliminat definitiv. Ar mai fi Nexus 5 si LG G2 cu o idee mai jos in zona de pret insa daca ar fi mai potrivite nu zic nu desi i-as saraci cat mai tare posibil.
Nu doresc ceva de fite ci un aparat cu care sa-mi fac treaba pe partea de business cat mai bine(mail, office, ceva net, ... ). La autonomie inteleg ca toate-s la fel desi aici am remarcat din specificatii bateria Li-Polimer de la One. Nu stiu daca in practica face diferenta. La One imi place finisajul insa am inteles (vad ca toata lumea se pricepe la smartphone-uri si masini ) ca pe termen lung nu e un mare plus ca se deterioreaza incet dar sigur si ca fiind capsulat este greu servisabil daca ai probleme.
Teoretic telefonul trebuie sa ma tina 2 ani ca daca i-am prins acum ii tin in joc de glezne si la urmatoarea prelungire. Si cand ma gandesc ca in 18 ani nu au aruncat dupa mine cu nimic ma ia cu ameteala...
Cine are ceva de spus sa spuna ca trebuie sa ma decid pana cel tarziu marti ca pe 21 se termina perioada de facturare si nu as mai astepta o luna.
de ce nu te uiti si la ceva de la Nokia?windows 8 e destul de ok si pe partea de office te ajuta zic eu.eu am inlocuit S2-ul cu un 520 Lumnia(luat pe puncte) pana acum sunt destul de multumit de el.
Scris 16 noiembrie 2013 - 11:29
Nokia e foarte misto pe partea de camera foto. Chiar cel mai misto de pe piata. WP8 nu e rau deloc, dar lipsa de aplicatii utile e criminala pentru acest OS
Scris 16 noiembrie 2013 - 11:35
vad ca tot mai baga astia aplicatii,evident e in urma rau,dar cum eu nu folosesc aplicatii mai deloc nu m-a deranjat.camera foto la 520 e slabuta,dar nici aia nu ma pasioneaza in mod special,e ok ca primesc mailurile pe el pot sa deschid excel word se aude clar si fara ecou(la S2 se auzea mai tot timpul cu ecou) bateria pare cam slaba totusi,totusi un pic mai buna decat S2.
Scris 16 noiembrie 2013 - 11:36
De ce? N-are nici Solitaire sau Mines?
Intreb ca tot la un Nokia ma uit si eu in perspectiva.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 16 noiembrie 2013 - 11:37
Scris 17 noiembrie 2013 - 03:03
de ce nu te uiti si la ceva de la Nokia?windows 8 e destul de ok si pe partea de office te ajuta zic eu.eu am inlocuit S2-ul cu un 520 Lumnia(luat pe puncte) pana acum sunt destul de multumit de el.
Alex, Nokia costa cam jumatate din pretul S2-ului...
De ce Nokia si nu S2 in continuare?
Scris 17 noiembrie 2013 - 07:21
S2-ul il am in continuare,am zis sa vad cum e si cu Nokia astea noi,pana acum e destul de ok.am avut ceva probleme pt ca mi-a trebuit microsim si am uitat sa fac backup la contacte,dar oricum le aveam pe gmail asa ca am reusit sa incropesc o agenda .
Scris 18 noiembrie 2013 - 12:43
Pana la urma am luat S4 desi au fost majoritari cei care mi-au recomandat One-ul plus ca si eu eram setat clar pe asta. Dar am citit si rascitit tot ce am considerat credibil si m-am sucit 100% in special datorita autonomiei mai bune a lui S4 si a tehnologiilor superioare inglobate. Minusul mare, faptul ca e din platic si nu aluminiu, am zis ca oricum dispare in momentul in care il pui intr-o husa.
Scris 18 noiembrie 2013 - 02:32
Marimea, doar asta ma intereseaza, este un plus?
Acum, fiind frig, ai ceva buzunare, dar vara, in sens de mobilitate?
Grinch, ska(ba, tot suparat pe sat esti? ) unde va tineti ,,tabletele'' vara?
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi