azi am avut nesansa sa fiu foarte pe fuga si fara laptop mare parte din zi deci a trebuit sa ma descurc exclusiv cu LG-ul.
+ displayul pur si simplu fantastic. marginile laterale sunt fff mici si toata 'fata' telefonului e imbracata in sticla cu oleophobic coating (sau cum dracu ii spune) care-i foarte importanta, am avut si telefon fara asa ceva si ma exasperau manjelile ramase pe ecran. nu mai vorbesc de rezolutie, claritate, luminozitate ....
+ dimensiunea - e foarte mare dar totusi sta destul de confortabil in palma. in orice caz 5.5inch e limita maxima de suportabilitate pt mine, la 6inch deja nu mai pot sa-l tin la ureche
+ software-ul - in trecut se spunea ca UI-ul e naspa la LG, ca e prea 'chinezesc' etc... Ei bine versiunea actuala mi se pare foarte ok. Grafica este placuta, ergonomia comenzilor aproape perfecta, totul extrem de intuitiv
+ autonomia mai mult decat decenta, practic ma tine la fel de mult la Blackberry-ul Z30 - am ajuns la 9 acasa cu 60%. ok, nu am bagat video si/sau jocuri dar am frecat ore intregi mail-uri, fisiere si vreo 2,5 ore de convorbire din care 30min si pe speaker, bluetooth deschis in masina cu cateva convorbiri, wifi si 3g deschise, a stat cam 70% din timp pe wifi
+ viteza de reactie foarte buna - se pare ca procesorul si ram-ul lucreaza bine impreuna, nu are niciun fel de lag, se misca extrem de natural
- calitatea plasticului la capacul posterior - foarte predispus la zgarieturi mici si mari. cred ca se rezolva cu o husa gen 'book' care inlocuieste capacul
- greutate - aici e o chestie foarte subiectiva, dar mie imi plac terminalele mai grele... asta e prea usor, vreo 20g in plus l-ar fi facut sa se aseze mai bine in palma.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 08 septembrie 2015 - 10:07