1. Si pentru Android ai aplicatii. Eu am iGo pe al meu. Iar Google Maps merge si offline. E ok pentru chestii minore insa e departe de iGo la navigare. Are insa marele avantaj ca e actualizat in timp real (daca folosesti varianta online).
2. Fiind primul telefon cu notificari nu vad diferenta dar probabil se leaga mai degraba de implementarea pentru developeri.
3. Wrong. Widgets nu are legatura cu net-ul ci cu aplicatiile instalate. De exemplu in loc sa dau click sa vad ce mailuri am mai primit sau ce am in agenda pe ziua de azi pun un widget care imi arata ultimele mailuri sau agenda pe ziua in curs. Dupa ce te obisnuiesti cu ele nu mai poti fara

Si sunt o groaza .. Eu am 7 ecrane si nu-mi ajung pentru cate as putea sa pun pe ele
4. Mda .. La ei insa cica AT&T sucks rau de tot.
5. Da. Insa nu l-am folosit niciodata desi am net pe mobil (singurul caz in care chiar ai avea nevoie de o astfel de functie).
6. Eu l-am luat pe al meu special sa fie cat mai comod dar si cu ecran cat mai mare. Daca vroiam mai mare nu aveam decat iPad-ul
7. E super tare daca vorbesti in engleza sau numele pe care il cauti in agenda are prenuntie specifica limbii engleze. Merge si in loc de tastatura (are buton specific) dar doar daca scrii ceva in engleza. Pe romana insa .. hmmm
8. Da. Aici au 100% dreptate insa conteaza si viteza procesorului (1GHz la mine). Plus ca pot sa optez intre 4-5 browsere (WebKit, Dolphin - WebKit, Mini Opera si mai nou Firefox 4 mobile edition). Cea mai tare mi se pare combinatia WebKit + Dolphin care stie inclusiv de "gestures" (desenez f pe ecran si imi deschide facebook).
9. Habar n-am cum e la ceilalti
10. Nu l-am instalat. Probabil pentru ca folosesc Skype si sunt multumit de el