HTC-urile nu prea sunt pentru utilizatorii business. Daca vrei ceva de genul asta trebuia sa iei un Blackberry.
- tastele: vezi ca au un programel care te pune sa tastezi cateva fraze si pe baza acelui test iti configureaza tastatura astfel incat greselile de introducere sunt mult mai reduse. La fel facea si la mine pana l-am "invatat" cum tastez eu
- bluetooth: la mine merge fara probleme si am testat si telefon - calculator si telefon - telefon
- sincronizarea: e embeded daca te sincronizezi cu Google (gmail, contacts) si Facebook si permite chiar si sincronizarea cu Yahoo (instalezi pe el yahoo messenger si iti sincronizeaza tot). Pentru sincronizarea cu Outlook-ul exista HTC Sync 3.0 dar nu stiu daca e disponibil si pentru modelul tau.
colegii care au BB mi-au recomandat sa nu iau (nu mai stiu de ce)
am facut chestia cu tastele. merge, dar nu pot nici pe departe sa tastez la fel de repede ca la nokia
bluetooth-ul merge doar pt casti, in manual nu zice nimic de alte functionalitai iar aplicatia lui de sincronizare - HTC Sync - nu stie decat de cablu. un mare minus, dupa mintea mea.
sincronizarea prin gprs e ok, dar cu google e inutila pt mine, imi trebuie cu serverul de mail (care nu e Microsoft, e ceva proprietar). am pus ceva de pe market, merge accpetabil, dar doar pt mailuri si calendar (nu pot de ex sa trimit sau sa accept meeting request). pt sincronizarea contactelor n-am gasit nimic