Nu-mi spune ca nu te asteptai din start sa fie asa
Singurele telefoane pe care as da banii in momentul de fata sunt cele cu Android (evident cu cateva exceptii, sau de la o anumita suma in sus) si iPhone 4.
Ma asteptam dar parca nu chiar asa de rau. Pana si HTC Wildfire care e mai ieftin decat C7-ele il bate la c.r la capitolul usability de departe.
@blue
La Android ai putut sa o schimbi. La Nokia nu merge de nici o culoare. Culmea e ca la Desire-ul meu nici nu am tastura numerica cu litere pe ea ci doar qwerty (cu posibilitatea de a schimba pe cea numerica desigur). De simboluri nu mai vorbesc. La Nokia trebuie sa tastez de 3 ori pe ecran ca sa-mi apara un simbol, in timp ce la Android-ul meu anumite simboluri imi apar direct pe tastatura curenta. Si ca sa ma duc si in extrem, in campurile unde trebuie sa bag adresa de mail sau adrese de web am buton special pe tastura ca sa bag direct textul ".com"
Nu dau vina neaparat pe Symbian, mai ales ca am vazut si o implementare proasta de Android (pe o tableta Prestigio, fara support Flash si cu Android 2.1) ci strict pe implementarea celor de la Nokia.