telefoane mobile
Scris 08 august 2011 - 02:51
Scris 08 august 2011 - 03:08
nimic personal pejte,de multe ori concentrez deductiile prea bine,in prezumtia ca si participantii la dialog sunt la fel de rapizi in gindire ca mine.........mea colpa......
Scris 08 august 2011 - 03:10
Tu zici rapid, eu zic haotic, dezordonat, lipsit de logica.la fel de rapizi in gindire ca mine.........mea colpa......
Scris 08 august 2011 - 03:14
Revenind la topic:
@DMIHNEA: crede-ma, eram ANTI mere, nu stiu de ce (spirit de turma cred, pentru apple-hater-i). Pana am pus mana pe unu. Apoi pe altu. Si tot asa. Acum regret ca nu mi-am luat mai demult. Si acum stam seara de seara sa ne hotaram daca urmatoarea achizitie va fi ipad 1 sau 2. Si de ce. Sau, de ce nu?
Si eu sunt haotic in gandire, dar cred ca ma va intelege careva
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 08 august 2011 - 03:15
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 08 august 2011 - 03:20
Sa fii anti mere e o prostie. Sa fii fanatic mere iar e o prostie. Extremismul nu e bun.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 08 august 2011 - 03:20
Scris 08 august 2011 - 03:23
Scris 08 august 2011 - 03:34
Scris 08 august 2011 - 03:49
Scris 08 august 2011 - 04:19
Scris 08 august 2011 - 04:32
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 08 august 2011 - 06:14
Daca o aplicatie nu e intuitiva, singurul lucru pe care poti sa-l faci e sa te PISHI pe ea !N-am afirmat NICIODATA ca Android-ul ar fi la fel de intuitiv ca iOS.
....
In momentul in care imi dai o aplicatie pentru care trebuie sa caut o "trusa de scule" s-o pot face sa functioneze, iar MA PISH PE EA !......
Sau, varianta a3a, nu sunt in stare sa faca/modifice ceva care nu e ACOLO, si afirma ca sistemul respectiv de operare e de (cuvant urat), in loc sa isi puna putin capul la contributie si sa rezolve problema
Daca ceri un ban pe ceva, livreaza-l nene FUNCTIONAL 100% !!
Total GRESIT ! In cazul nostru, unul merge din START ( si inca PERFECT ! ), altul iti FUCTE creierii sa-l faci sa functioneze, dupa care restartezi cand ti-e lumea mai draga !Discutia iOS Vs. Android e una din familia 'Diesel Vs. Benzina'. Toate au parti bune, toate au parti rele. Nu exista nici un castigator clar, iar discutiile pot fi interminabile.
Asta e ESENTA !!!!!ba, io nu inteleg o chestie: de ce sa-mi pun capul la contributie "sa rezolv problema" cand pot da bani pe altceva care nu face "probleme"? partea nasoala e ca lucrurile BUNE intotdeauna COSTA... si nu mereu iti permiti
Scris 08 august 2011 - 07:49
E, in cazul asta, ghici cine nu e in publicul tinta al smartphoen-urilor...
De data asta tu esti ala care vorbeste 'din carti', 'de pe net', 'din auzite'. Oricum nu cunosc pe cineva mai subiectiv ca tine cand vine vorba de mere. Asta spune tot.
N-ai cum sa vorbesti sau sa compari 2 lucruri cand habar n-ai cu ce se mananca Acum inteleg ce 'simti' cand se dau altii cunoscatori in domenii in care tu ai cunostinte cu mult peste medie
Aceasta postare a fost editata de pejte: 08 august 2011 - 07:53
Scris 08 august 2011 - 07:58
Chiar nu inteleg de unde pana unde Android e mai slab decat iOS. Doar pentru ca nu pozeaza in device-ul coborat din ceruri? Google baga la fel de multi bani in el, are oameni la fel de capabili. De unde diferenta?
mihnea: daca nu te atrage maxim iPhone-ul, eu zic sa iti iei ce iti place mai mult cu Android. Chiar nu o sa simti diferenta. Cu alte cuvinte, alege ce telefon iti place, indiferent ca are Android sau iOS. Pentru un user nou, mi se pare imposibil ca durata de invatare sa fie mai mare pe unul din sisteme decat pe celalalt.
Scris 08 august 2011 - 08:28
Tu esti exact ca fostii posesori de dacii 1300 care au trecut la logan, si sustin ca masina lor e nemaipomenita, si ca oricare alta mai scumpa nu inseamna decat bani aruncati. Partial au dreptate, pentru ca masina chiar le satisface nevoile ( modeste ).
La produsele IT, lucrurile stau la fel, doar ca ( din nefericire pentru cei ca tine ), concurenta pentru mere inca nu s-a inventat.
Cand ( si daca ) vei avea vreodata ceva cu OS adevarat, o sa-ti musti degetele ca ai tastat asemenea aberatii.
Pana atunci, ciocu mic si joc de glezne ...
Hai zii acu ca nici 1Q-u nu se pricepe la aiti !.....
Revenind la topic:
@DMIHNEA: crede-ma, eram ANTI mere, nu stiu de ce (spirit de turma cred, pentru apple-hater-i). Pana am pus mana pe unu. Apoi pe altu. Si tot asa. Acum regret ca nu mi-am luat mai demult. Si acum stam seara de seara sa ne hotaram daca urmatoarea achizitie va fi ipad 1 sau 2. Si de ce. Sau, de ce nu?
.....
Las' ca te faci tu mare ( mere ) ..
Aceasta postare a fost editata de Relu: 08 august 2011 - 08:34
Scris 08 august 2011 - 08:38
Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 08 august 2011 - 08:39
Scris 08 august 2011 - 08:39
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 08 august 2011 - 08:41
Scris 08 august 2011 - 08:42
Scris 08 august 2011 - 08:43
Scris 08 august 2011 - 08:47
Da-mi macar 2-3 argumente pentru care iti place un iPhone. Din experienta proprie, altceva nu se accepta. La fel, da-mi si cateva argumente pentru care nu iti place un device cu Android.
Afirmatii de genul asta nu ajuta pe nimeni si demonstreaza ca esti doar un fanatic Apple care altceva nu vede.
Total GRESIT ! In cazul nostru, unul merge din START ( si inca PERFECT ! ), altul iti FUCTE creierii sa-l faci sa functioneze, dupa care restartezi cand ti-e lumea mai draga ! !
Aceasta postare a fost editata de pejte: 08 august 2011 - 08:51
Scris 08 august 2011 - 08:51
Ti-a explicat unchiu in 2 vorbe, dar se pare ca ai nevoie si de desene...
Defapt ce-mi pierd eu timpul sa te scot la lumina ca n-am niciun interes
Scris 08 august 2011 - 08:52
le: 1Q nu a venit cu nici un argument, a spus doar ca lui ii plac merele si atat. Nu a zis de ce, nu a zis ca Androidul e de (cuvant urat) sau mai stiu eu ce.
Aceasta postare a fost editata de pejte: 08 august 2011 - 08:53
Scris 08 august 2011 - 08:57
Parerea mea si repet, e doar a mea si nu oblig pe nimeni sa o adopte.
In cazul calculatoarelor personale, treaba e simpla. Cand Apple a trecut de la arhitectura PowerPC la x86 (Intel adica) a fost ca si cum un ai ridica capota unui Ferrari de 180k euro si ai vedea ca are ACELEASI piese cu o masina de 50k. Pentru ca, ghiciti ce, sunt ACELEASI piese. Da, carcasa e mai misto, dar maruntaiele sunt la fel. Puteti sa va uitati pe orice lista de piese si ajungeti la aceeasi concluzie. Toata diferenta de performanta vine din sist de operare. Care nici el nu e vreo descoperire epocala in domeniu (nici nu ar avea cum) ci este pur si simplu foarte bine optimizat pentru cele cateva configuraii hardware disponibile. Cel mai simplu exemplu este un coleg care si-a 'tunat' Linuxul sa i se incarce mai repede decat dura sa ii faca BIOS-ul testele de la inceput.
Scris 08 august 2011 - 09:04
Facerea de bine e futere de mamica. Tu ai descoperit tastatura acum 3 ani si vrei sa dai lectii. Altii au folosit zilnic kakaturile lu bill ( si alti idioti ) ANI buni, timp in care si-au consumat nervii si au pierdut ( uneori ) date importante ( pentru ca n-au JOCURI ca tine pe hard !!! ), si s-au SATURAT !!......
Afirmatii de genul asta nu ajuta pe nimeni si demonstreaza ca esti doar un fanatic Apple care altceva nu vede.
Si DA, recunosc ca am fost un foarte mare FRAIER ca n-am trecut pe mar mai demult, sa scap de corvoada softurilor de KAKAT pe care cei ca tine le divinizeaza !
Ramai nene in negura voastra, bucurati-va ca aveti jocuri, si ca n-aveti ce pierde in caz de virusare, reinstalare, etc ....
Pentru ca in final, tu nu ai avut NICIODATA tangenta cu ce inseamna defapt un calculator personal, si cat de important poate fi.
Eu am inceiat orice discutie pe tema asta. Nu te obosi sa-mi raspunzi, ca nu voi mai citi aberatiile tale copilaresti.
Scris 08 august 2011 - 09:18
Ce treaba are Windowsu cu ce discutam mai sus?
Eu ti-am cerut parerea despre un iPhone si un telefon cu Android. Tu ai dat argumentul clasic de fanatic apple, dupa care te-ai enervat ca ti-am cerut si alte argumente. E chiar atat de greu sa imi spui de ce ti se pare un telefon cu Android de (cuvant urat)? Primul ar fi ca nu e mar. Dar celelalte?
N-oi folosi eu calculator de atat de mult timp ca altii de pe aici, dar din '95 ma tot chinui si io sa-l butonez pentru diverse chestii. O fi mult, o fi putin, cine stie. Faptul ca nu l-am folosit pentru munca in clasa 1 (cand ma jucam Aladin si Bomberman) nu e scuzabil, stiu, dar ce sa fac
Eu n-am zis niciodata ca produsele Apple sunt de (cuvant urat), la fel cum nu am spus ca sunt nici cele mai bune. Au si puncte forte, au si puncte slabe. Ca orice alt produs din orice alta categorie/industrie. Dar unii parca sunt hipnotizati de Saint Steve si nu pot percepe ca merele au si puncte slabe, sau ca existe si alte device-uri care au plus-urile lor.
Scris 08 august 2011 - 09:26
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi