Peugeot 407
Scris 01 martie 2005 - 12:13
Iti spun eu, 407 ala poate sa fie poleit cu aur acum, sa rupe orice pe sosea, la urmatoarea bucsa stricata iar iti vine gustul amar in gura. Nu e scapare de boala asta.
Scris 14 iulie 2005 - 12:35
ACrew style
Scris 04 iulie 2006 - 06:51
din ce zici tu daca ai aderenta mai buna viteza maxima scade...ceea ce e o aberatie. iar forta de frecare pe care tu o invingi e chiar cea care te impinge in fata (de fapt reactiunea la forta de frecare).
nu de alta, dar trimiti oamenii la manual degeaba
Scris 04 iulie 2006 - 07:26
forta aia se mai numeste si aderenta si nu tb sa o invingi.
formula ta e corecta pt situatia in care ai rotile blocate si vrei sa vezi cand opresti. dar atat.
degeaba consulti manualul de gimnzaiu nu vei gasi nicaieri unde sa spuna ca masina tb sa invinga frecarea cu asfaltul.
iar ca sa fiu "mai catolic decat papa" formula data (miu*N) reprezinta forta de frecare la alunecare, nu la rostogolire, deci nu prea se aplica la roata care accelereaza.
Scris 04 iulie 2006 - 09:17
ce alta forta de frecare impiedica automobilul sa avanseze cand il impingi?Originally posted by adi76
Edit: Ca sa fiu mai explicit, toate fortele de frecare in afara de cea cu aerul sunt constante si foarte mici in comparatie cu frecarea cu aerul. Daca consideri ca un om poate impinge o masina foarte usor(odata urnita de pe loc) , aceeasi forta este necesara la orice viteza pentru a mentine acea viteza constanta. Singura contraforta care creste cu viteza e cea data de frecarea cu aerul iar aceasta forta creste enorm cu variatii mici ale vitezei. Se intelege?
tu zici de roti/greutate si alte influente...alea NU IMPIEDICA sa impingi masina
Scris 13 iunie 2008 - 01:27
cu toate acestea, cei de la eurial au fost foarte draguti si saritori.
de-abia astept sa ma intorc in tara sa il vind, il am de 4 ani si printre probleme as putea mentiona:
instalatia de aer conditionat, rulment ambreiaj, bielete, directie, cheia si sistemul d eincuietori, instalatia de spalat geamuri, afisajul electronic, cd radio, etc, etc...bine macar ca nu cumpar masini second hand, deci am mai rezolvat ceva probleme in garantie.
urmatoarea masina va fi bmw seria 5, 530 pe benzina cu siguranta.
"Nu sunt permise in semnatura link-uri catre alte site-uri .." din regulamentul forumului
Scris 15 iunie 2008 - 07:25
Scris 15 iunie 2008 - 07:31
Inauntru e super faina, insa nu e facuta pentru orasele romanesti

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP
Scris 21 mai 2009 - 10:39
Scris 21 mai 2009 - 10:40
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 11:23
Scris 21 mai 2009 - 11:28

Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 21 mai 2009 - 11:30
cred ca se refera la navigatie stockGPS din fabrica mai mult ca sigur n'are 407'le si oricum, cine l'a luat, ar fi stiut asa ceva. Daca erau niste hoti ordinari, nu se bagau la 407, care nu e o masina f des intalnita la noi ...

Scris 21 mai 2009 - 11:34

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 mai 2009 - 11:34
aici sunt batuti satelitiidar nu are un sistem similar cu bmw assist totusi. care in romania oricum nu merge cica, aici nu bat satelitii

Scris 21 mai 2009 - 11:36
cred ca intreaba peste tot si pe oricine ... asigurarea ar trebui sa fie responsabila ...
Daca ar avea asigurare, s-ar ruga la al de sus sa n-o gaseasca nimeni....
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi