ca nu stiam unde sa scriu, da am gasit...
weekendul trecut am fost la mare. am plecat vineri la 05.00 am din oradea spre constanta. pana la sibiu, drum ok, precum il stiam. fiind dimineata, destul de liber ( oradea-cj-alba-sibiu )
pe valea oltului a cam inceput distractia... tir-uri etc. pana la pitesti destul de greoi, dar am prins si vremuri mai najpa.
pitesti bucuresti... m-a dezgustat total. pe portiunile bun am rulat cu 160-185kmh constant. destul de goala autostrada.
aia ~30-40kmh de se circula pe un sens, m-au scos din minti. se misca greu treaba. dorele tata... mai cu talent frate ca ne apuca sfarsitul lumii si noi tot nu avem cateva sute de km de autostrada klumea.
intram in bucuresti. ( de nevoie ) ptr alea 2-3 minute de "treaba" am pierdut cam 2 ore si ceva

)
iesim cu greu din B intram pe autostrada soarelui. din asta, ca e facuta, e super ok... iarasi, desi vineri dupamasa, autostrada destul de goala. ce m-a frapat si pentru 2006 am ramas cu gura cascata si injurand ca ultimu tzigan e ca pe tot parcursul autostrazii NU E NICI O BENZINARIEEE !!!! damn romanians...
chestia a facut ca in mrejul marii , am uitat sa alimentam in Bucuresti, si dupa vreo 30-40km de mers la blana (170-180kmh ) cu Toyota LC120 range-ul la comp de bord arata 0 !!!! sa faci restu de autostrada cu 80-90 a fost un chin groaznic

am alimentat cand ma iesit , nu mai retin pe unde exact
pana in CT, plin de semafoare, dar traficul nu a fost foarte aglomerat ( culmea ) si nu prea le-am simtit.
retur pe luni. am plecat din CT in jur de ora 13.30-14.00
pana pe autostrada a fost cosmar. coloane de zeci de km. noroc

ca soferu era mai tupeist si s-a bagat pe contrasens, ( cam la toate semafoarele - fara sa ramana pe contrasens, sau sa incurce pe careva ) ( eu nu as fi facut asta sincer

). cred ca din alea o ora si ceva pana la autostrada am fi facut 3-4 ore lejer...
cred ca toti si-au zis "nu merem duminica seara ca-i trafic. merem luni dimineata ca-i lejer "

)
pe autostrada iara blana...
sper ca nu erau radare sau ceva ca...

)
de la bucuresti am preluat eu fraiele si da-i tata pana la oradea
am iesit la 19.00 fix din B si al 02.30 am fost in oradea. asta dupa cateva opriri de 10-15 la OMV dupa Rm Valcea si in Cluj, si faptul ca dupa cluj am prins o ploaie de m-a terminat...
oricum o experienta placuta, dar nu as repeta-o in graba