Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Pasajul auto si pietonal Basarabi

• Please log in to reply
51 replies to this topic

#51 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 22 noiembrie 2006 - 06:56

Titulescu, pana la Banu Manta, are 2 benzi + linie de tramvai + 1 banda ocupata de masini parcate ilegal.
De la Banu Manta incolo, pana la Victoriei, Titulescu are 1 banda + scuar cu spatiu verde + 1 banda ocupata de masini parcate ilegal + 1 linie tramvai. In consecinta exista 3 optiuni pt. largire:
- aplicarea legii pentru banda ocupata de masinile parcate;
- reducerea trotuarului (e destul de lat sa mai faca 1 banda, daca nu chiar 2)
- desfiintarea scuarului cu spatiu verde

Titulescu, pana la int. cu Banu Manta are fix 2 benzi+linie de tramvai. O banda e ocupata cu masini parcate, decat pe una se circula. Doar la int. se largeste pentru 15m pe 2 benzi, uneori.
De la Banu Manta incolo este cum spui tu, numai ca, daca ai trece mai des pe acolo vei vedea ca sistematizarea zonei nu are nici o legatura cu ce spui tu. Acolo se lucreaza la renovarea liniei de tramvai, nicidecum la anihilarea spatiului verde, acela fiind singurul disponibil pentru o noua banda.

Optiunea 1 a ta nu se va putea aplica niciodata pentru zona respectiva. Nu exista locuri de parcare disponibile nici daca pui masinile stive.
Pe Banu Manta este fix la fel, acolo vom avea intotdeauna masini parcate pe banda 1.
Am stat 7 ani fix in zona respectiva, parte din familia mea inca sta acolo, nu ma contraziceti.
Singurele variante sunt desfiintarea scuarelor, ceea ce inseamna munci la greu, sub scuar nu exista infrastructura de drum, trebuie refacut cu pat steril, etc.
Si daca aceste degajari ar fi in plan ar fi fost anuntate, nu mai vorbeam noi in gol acum...

Orcium, faptul ca de la leul vei putea merge fara semafor pina la primaria sectorului 1 imi da fiori (de-aia placuti :-))

Cred ca am imbatranit si ma entuziasmez mai greu... Nu stiu de ce ma uit la schitele alea si am impresia ca citesc o carte de Asimov.
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

#52 Spining

om

• Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.342 Mesaje:
Inregistrat: 09-iunie 02
  • Marca:Volkswagen
  • Model:T4
  • Motorizare:1,9L

Scris 07 decembrie 2006 - 08:08

am vazut ca se agitau oamenii azi in santierul de langa Orhideea, ceva news?
  • 0
<!--sizeo:2--><!--/sizeo-->Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele... trage draperia!<!--sizec--><!--/sizec-->

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi