Top Gear - BBC - cea mai buna emisiune auto?
Scris 17 noiembrie 2010 - 11:25
parerea generala e ca 458 este foarte eficienta, ofera foarte multa performanta accesibila usor, dar pentru unii e chiar prea usor, unii ar vrea niste masini mai capricioase, cu care sa se lupte putin sa le imblinzeasca. Something like very efficient but not enough thrill. Am mai auzit si opinia ca o masina precum 458 e prea electronica, prea "digitala", unii zicind ca prefera ceva mai "analog". Sper ca ati inteles ideea.
Sincer, acuma, daca as fi in piata pentru o masina din asta, si eu as alege SLS-ul in fata lui 458.... nu pot sa zic prea bine de ce, dar nu ma atrag prea mult Ferrari-urile.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 noiembrie 2010 - 11:30
si cum suna 458:
Pana mea... Prima e barbateasca, a 2-a e pitzigaiata
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 18 noiembrie 2010 - 12:05
Eu rămân la ideea unui EVO X SST, cu bune și rele.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 noiembrie 2010 - 12:07
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 18 noiembrie 2010 - 08:01
Hai frate, că nu ne luăm mașină după cum sună decât pentru Dorobanți.
Fara suparare, mi se rupe de dorobanti. Dar in cazul unei masini sport pentru mine ar conta si cum suna. Si nu putin.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 18 noiembrie 2010 - 09:33
Ex-FN2 owner
Scris 18 noiembrie 2010 - 11:10
Fara suparare, mi se rupe de dorobanti. Dar in cazul unei masini sport pentru mine ar conta si cum suna. Si nu putin.
Și mașina ta poate să sune bine. Nu văd nici cea mai mică legătură. Dar poate înțelegem diferit motivele achiziționării unei astfel de mașini.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 18 noiembrie 2010 - 03:39
Flickr - pozele mele
Scris 18 noiembrie 2010 - 03:44
Dar nah, fiecare cu plăcerile lui. Dar dacă am ajuns să clasificăm mașinile sport după cum se aud, ce să mai zic. Sunt eu defect.
despre fotografie
Scris 18 noiembrie 2010 - 03:48
Flickr - pozele mele
Scris 18 noiembrie 2010 - 04:07
in felul nostru
si asta ne face mai speciali
daca vrei sa pilotezi ceva, clar sunetul e ultimul care te intereseaza.
dar masini de genul asta SLS, DB9, SLR, si alte grand-turisme din astea nu-s facute sa rupa circuitele. ca AR PUTEA sa le "rupa", aia e partea a doua.
sunt f putine masini care "suna" intr-un mare fel, si printe ele as putea enumera Vauxhall VXR8 Bathurst Edition, Ford GT40, G55AMG, SLR, SLS...
Scris 18 noiembrie 2010 - 04:19
masina asta as lua-o DOAR pentru cum suna
Scris 18 noiembrie 2010 - 04:47
despre fotografie
Scris 18 noiembrie 2010 - 05:20
Iar o luăm de la capăt. Ce plăcere să ai la pas într-o mașină sport? Te plimbi într-o limuzină, o mașină sport o conduci, pardon, cum zice relu, o pilotezi.
Dar nah, fiecare cu plăcerile lui. Dar dacă am ajuns să clasificăm mașinile sport după cum se aud, ce să mai zic. Sunt eu defect.
Cata, eu sunt de acord cu tine in principiu, dar cati dintre cumparatorii unor astfel de masini sunt in stare sa le si piloteze? Daca 1% din polulatia globului are banii de o asemenea masina si 1% e in stare sa o struneasca, intersectand cele 2 multimi nu da aproape de multimea vida?
Ei fac masini pentru cei care au bani sa le cumpere, nu pentru cei care stiu sa le piloteze. Unul care doar are bani poate nu stie nimic despre masini. El vrea doar sa se dea mare. Asta e, banii lui sunt la fel de buni ca banii unui cunoscator.
Si realist vorbind, nu cred ca cineva de pe acest forum poate ajunge sa fie limitat de o astfel de masina. Invers, OHO!
Scris 18 noiembrie 2010 - 07:02
Dar probabil fiecare rezonează la anumite lucruri.
despre fotografie
Scris 18 noiembrie 2010 - 07:27
uite aici se duc si ce 2 centi ai mei. sau 0,085 lei, depinzand de cursul valutar.Vrei plimbare, ai multe alte alternative, nu 458.
Scris 18 noiembrie 2010 - 07:57
Scris 18 noiembrie 2010 - 08:05
Cat despre ultimul TG, 458 Italia e tatal lor insa si SLS-ul este criminal.
Aceasta postare a fost editata de Maxy: 18 noiembrie 2010 - 08:06
Scris 18 noiembrie 2010 - 08:33
Pai cine a zis ca una e mai buna ca alta dupa cum suna, sau ca e masina de plimbare? Eu unul nu vadMulți le țin în garaj toată viața. Dar aici nu pot spune la o mașină sport că este mai bună decât alta după cum sună. Nici că este o mașină de plimbare. Ceva nu se pupă. Vrei plimbare, ai multe alte alternative, nu 458.
Dar probabil fiecare rezonează la anumite lucruri.
Eu am inceput cu sunetul, si e chestie personala. Nu sunt nici Niki Lauda, nici macar Ono, nici macar 1% din vreunul dintre ei. Dar cu permisiunea Dvs, imi rezerv dreptul de a-mi exprima aceasta parere, de a mi-o sustine si de a visa in continuare la a avea o astfel de masina, care sa sune demential. Da, pentru "plimbare"
Si filmuletul promis mai devreme:
Cand trece Ford-ul GT, sau chiar un Corvette, se aude un sunet demential. Cand trece un Porsche se aude... nimic... La italience se aude ceva-ceva. OK, sunt masini modificate, dar pentru mine personal sunetul conteaza enorm.
Flickr - pozele mele
Scris 18 noiembrie 2010 - 08:39
despre fotografie
Scris 18 noiembrie 2010 - 09:07
Promit sa te plimb (daca oi mai trai pana atunci), dar mai ai de asteptat pana la pensie cand sper sa imi iau in sfarsit un VIPER RT/10 (de la care mi-am luat si nick-name-ul acum 18 ani).
Flickr - pozele mele
Scris 18 noiembrie 2010 - 09:16
Ala "tace si face".. Cand trece un Porsche se aude... nimic...
... La italience se aude ceva-ceva. OK, sunt masini modificate, dar pentru mine personal sunetul conteaza enorm.
Gluma si serios, juma/juma
Scris 18 noiembrie 2010 - 09:36
Hai bre ca e simplu !Dar in cazul unei masini sport pentru mine ar conta si cum suna.
Scris 18 noiembrie 2010 - 10:07
Scris 18 noiembrie 2010 - 10:12
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi