Ba mie unu mi-a placut
Top Gear - BBC - cea mai buna emisiune auto?
Scris 04 februarie 2013 - 10:40
Scris 04 februarie 2013 - 10:41
Papagali fumigenisti, si aia de SERA !
Scris 04 februarie 2013 - 10:45
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 februarie 2013 - 10:45
tradu-ne mosule !
edit, era pentru relu in cazul in care nu s-a inteles
Aceasta postare a fost editata de ska: 04 februarie 2013 - 10:45
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 februarie 2013 - 11:06
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 februarie 2013 - 11:20
Un kakat de masina LFA-ul asta. N-are cuplu si opresti la toate pecourile ...
Scris 04 februarie 2013 - 11:22
Bine că ai precizat. E jos la mașină, numără turele.
poti sa pui linistit semnul egal intre varsta lui relu si numarul maxim de ture ale LF-A-ului
dar lui ii tot da cu virgula, si nu prea-i vine sa creada
Scris 04 februarie 2013 - 11:26
despre fotografie
Scris 04 februarie 2013 - 11:28
Aceasta postare a fost editata de Relu: 04 februarie 2013 - 11:29
Scris 04 februarie 2013 - 11:39
despre fotografie
Scris 04 februarie 2013 - 11:53
Nu-mi prea vine a crede, si asta pentru ca eu la varsta voastra am stiut sa-mi traiesc tineretea si am profitat de fiecare zi cat am putut. Lucru pe care nu-l vad aproape deloc la voi. Si nu glumesc absolut deloc cand spun asta.
Scris 05 februarie 2013 - 01:45
Revenind on topic si mie mi-a placut episodul de aseara, chiar nu stiu la ce va asteptati.
Scris 05 februarie 2013 - 09:24
Imi pare sincer rau ca nu voi apuca sa vaz cum o sa fiti voi la varsta mea ...
Nu-mi prea vine a crede, si asta pentru ca eu la varsta voastra am stiut sa-mi traiesc tineretea si am profitat de fiecare zi cat am putut. Lucru pe care nu-l vad aproape deloc la voi. Si nu glumesc absolut deloc cand spun asta.
azi bre, tu ai impresia ca noi o sa apucam sa ajungem la varsta ta?!?!
chiar daca ... stii tu foarte bine ca te iubim
tati, tu la varsta noastra... alte vremuri. nici nu incape in discutie o comparatie
in tineretile tale era altfel, si tind sa cred ca era mult mai bine ca acum
poate la o palinca. undeva... candva...
Aceasta postare a fost editata de ska: 05 februarie 2013 - 09:24
Scris 05 februarie 2013 - 10:06
Știe relu că-l iubim, dar ca el nu vrem să fim.
despre fotografie
Scris 05 februarie 2013 - 12:08
o sa-l trec pe relu in telefon "Strabunicu', zis Bolta"
Aceasta postare a fost editata de ska: 05 februarie 2013 - 12:08
Scris 05 februarie 2013 - 12:37
poi va creez toate mijloacele sa interactionati. intalnire mai 2013.
aveti 2 luni pline sa va aranjati apele, sa va informati superiorii () si sa va pregatiti sufleteste. palinca o dau tot eu.
Scris 05 februarie 2013 - 10:23
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 06 februarie 2013 - 08:41
min 26:30...
deci nu vorbeau prostii astia
Scris 06 februarie 2013 - 08:51
Iar cauți scuze să nu aduci mașina?
despre fotografie
Scris 06 februarie 2013 - 08:56
Vedeti tot filmul .....
Scris 06 februarie 2013 - 09:01
Stai man calm că știu (știm) că este ceva deosebit. Dar e mult peste puterile mele cel puțin. Pentru alții poate nu.
despre fotografie
Scris 06 februarie 2013 - 09:13
acum inteleg de unde a dat-o Piech cu moneda de 1euro si W12-le pe pe Phaeton
Scris 06 februarie 2013 - 09:56
Stai man calm că știu (știm) că este ceva deosebit. Dar e mult peste puterile mele cel puțin. Pentru alții poate nu.
Aici nu-i vorba de puterile noastre, ci a alora de sunt capabili sa faca asa ceva !
Scris 06 februarie 2013 - 09:58
Geaba fac ei dacă noi doar belim la ele și ska nu vrea să mi-o arate.
despre fotografie
Scris 06 februarie 2013 - 10:04
Ideea e ca sunt mult prea multi prosti in Ro care fac misto de japoneze.
Numai ca sunt atat de prosti, incat nu-si dau seama ca defapt fac misto de ei insisi ...
Oricum pe mine ma amuza !
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi