Am vazut si eu episodul pilot din Knight Rider. ce pot sa zic? inceput promitator, serialul original nu l-am vazut in intregime din pacate, dar fiind un tzanc am ramas super impresionat de KITT, incercam sa fac masinile RC sa sara precum KITT :laugh:. hai ca am deviat de la subiect
dupa parerea mea nu e asa grozav cum spune Cristi, e bun, dar nici nu se compara cu Prison Break (de Lost nu comentez pt ca nu am vazut decat cateva episoade). e mult prea previzibil (episodul pilot, mai departe sper sa fie mai bine) si unele efecte speciale sunt de toata jena, rusinica mare la ce buget au. va dau 2 exemple: 1) cand e tipa in masina si chipurile merge, in oglinzi se vede ce e in spatele lor, ca si cum nu ar fi decat o rama acolo; si hai ca astea sunt detalii dar vine exemplul numaru 2) cand KITT e "filmat" de sus (si nu numai) cum goneste se vede de la o posta ca e CGI, am vazut grafica mai buna si in NFS Most Wanted
Dar per total mi-a placut, si nu m-am plictisit deloc. Succes va avea garantat, dar nu se anunta a fi un serial grozav din punct de vedere al storyline-ului, pacat. Ah si ar fi fost frumos sa apara si KITT-ul original in film