L-ai vazut pana la urma? sunt curios de o parere.
Desi pare plictisitor si lipsit de sens, adica o poveste foarte light, care nu spune prea multe, the whole point of the movie surprinde la final, desi pe parcurs n-ar dovedi-o.
N-as putea zice ca e neaparat un film excelent, dar se incadreaza in "peste medie"
Nu inca. Nu-mi gasesc nici macar 15 min sa-l caut pentru download. Oricum am media player-ul plin cu filme pe care nu am apucat inca sa le vizionez. Ca idee am vazut asa:
The notebook - dragut daca il vezi cu prietena/iubita/nevasta. Mie unul mi-a dat impresia de ceva incomplet. Ma asteptam sa fie mai lunga povestea.
Pitch perfect - Actiunea in sine e cam retardata, multe faze exagerate (vezi jetul de voma) dar merita sa astepti pana la sfarsit pentru "a capella" si sa o auzi pe Anna Kendrick cantand.
Sniper reloaded - O porcarie, am si adormit pe undeva spre final. M-am uitat la el sperand sa fie o continuare a lui Sniper desi stiam ca Sniper 2 a fost o prostie.
8mm - Filmul promitea, pacat ca a jucat Nicolas Cage in el, un actor overrated din punctul meu de vedere (nu pot sa dau un singur exemplu de film in care sa fi jucat bine si am vazut destul de multe cu el).