cand moshu raspunde ignorand cu desavarsire ce a fost scris anterior, e haios, e moshu si e haios, parol, tu insa esti doar paralel ....
Daca la acest film te-ai limitat sa vezi doar ,,dragalaseniile'' dintre cei doi, si asa pare, sa incep ,,aprofundari'', metafore?...
m-am limitat la a citi reviewul si despre ce e vorba, de altfel ce fac cu orice film, eu neapreciind genul de surprize care implica pierderea timpului, ultimul film la care am facut o astfel de greseala a fost mizeria cu angelina jolie si banderas, si de la care dupa o ora m-am carat din sala.
....As fi mai dezgustator decat filmul, pentru dealde tine, evident.....
you got that right
...Din start am spus ca-mi plac tatele....
tot din start am zis ca inca nu ai iesit din dulap dar faci incecari timide ...
.... dar este un film controversat, care ar trebui vazut de catre un iubitor de filme....
pai de ce nu ai zis asa ??? ca vrei filme controversate care ar trebui vazute de iubitorii de filme ??? vezi-l gogule pe asta, deci la asta probabil o sa te inchini ca din coperta inteleg ca are si tate, care-ti plac de altfel
...Daca nu l-ai vazut in totalitate (asta ai spus), discutam discutii....
nu am zis ca l-am vazut, nu am zis ca nu l-am vazut, nu am zis ca m-am uitat la el partial, am zis dar probabil ca esti prea apasat de stresul iesirii din dulap ca sa-mi urmaresti ideea ca >
cred ca trebe sa fii altfel, defect dupa standardele mele, ca sa poti si sa rezisti sa vezi asa ceva
cand iti scrie din cronica filmului ca este vorba de frumoasa dragoste, filmata in peisaje mirifice, dintre doi barbati .... bah berbecule ti-am zis bah ca-i popo, tu nimic batman batman batman
....Nu agreez aceste orientari, dar , din cate am citit in tinerete, constituie ,,un dat'' si nu o alternativa, asadar ,,proprietarul'' n-are cum se impotrivi, aceea fiindu-i ,,normalitatea''...
da ??? nu stia,m, ma jur ca nu stiam, sa inteleg ca te-a interesat mult subiectul daca ai facut cercetare inca din tinerete, pe aicea te dai batran, si mai zici ca esti destupat ... nu te teme normalitatea e ce ti se pare tie ok, nu ce consideram noi defect, cata vreme o tii pentru tine si nu ne oripilezi cu ea
si ajungem la final :
....Gandeste-te ca ai, avem copii, amici, prieteni...care n-ai de unde sti pe ce carari o vor apuca ....
o apuca pe cararile pe care ii educi, atata vreme cat o faci, daca ii lasi sa se uite in televizor, sa absoarba si respire normalitatea generata de acea mizerie, de gay parade si de abominabili gen accept, apai atuncea molule 'mnezeu cu mila .. copilul e un burete care absoarbe si se modeleaza dupa ce este in jurul lui, fii modern du-l intre pidosnici si zi ca asa sunt ei ca e un "dat" si nu o alegere bolnava si nu te mira cand o ia razna
...Ai dreptate, este o tampenie de film, apreciat de catre niste tampiti.
aicea incerci sa fii sarcastic dar nu reusesti sa fii decat penibil.
si in incheiere daca mai exista vreo urma de indoiala sunt cat se poate de homofob, nu ma deranjeaza ce fac in principal, cata vreme nu sunt expus, fiecare e liber sa faca ce vrea in casa lui, dar nu este normal si acceptabil sa fiu fortat sa vad in public asa ceva