KIA RIO
Scris 20 august 2006 - 08:17
vezi in semnatura mea
Scris 20 august 2006 - 09:52
si la 10.100 am luat exact ce mi-am permis eu.
daca la var de baza adaug toate dotarile mele tot acolo ies cu banii.
tu ai vrea sa aiba pe stoc in koper toate combinatiile posibile de dotari? e foarte greu sa faci asa ceva.
toate dotarile pe care mi le-am dorit le am. altceva (esp etc) nu imi permiteam, si asa m-am intins mult cu banii.
Scris 20 august 2006 - 10:05
nici eu nu am putut asteptadaca tu poti astepta 3 luni si jumatate f bine. eu nu puteam astepta
si la 10.100 am luat exact ce mi-am permis eu.
daca la var de baza adaug toate dotarile mele tot acolo ies cu banii.
tu ai vrea sa aiba pe stoc in koper toate combinatiile posibile de dotari? e foarte greu sa faci asa ceva.
toate dotarile pe care mi le-am dorit le am. altceva (esp etc) nu imi permiteam, si asa m-am intins mult cu banii.
am spus ca ai posibilitatea sa o personalizezi tu in functie de ce consideri ca e important sau necesar ca si dotari..
daca o iei din KOPER adica de pe stoc vine in 2-3 saptamani..daca o faci pe comanda in KOREA dureaza 3 luni si jumatate
daca s-a nimerit exact configuratia Confort + cu asteptarile tale e ok
am zis ca daca nu te arde buza sa vina repede ..ai optiunea sa o iei ce ESP ..si eventual fara Echpare audio... care nu e MP3 ..
MAINE LA SERVICIU ITI DAU DOUA ADRESE DE SITURI tuning la noul KIA RIO ....pt distractie sau informare cu toate ca nici eu si nici tu nu ne permite bugetul sa alocam alti banuti in tuning
Scris 20 august 2006 - 10:11
problema se punea asa
....confort + avea cam tot ce imi doream (mai putin jante si aribaguri laterale)......insa era exact si combinatia de culori pe care mi-o doream (rosu cu bej).....si imi trebuia masina cat mai repede...mi s-a nimerit f bine
tuning cu Rio? hehe...vreau sa vad...deocamdata nu sunt bani, dar peste vreo jumatate de an o sa fie
Scris 20 august 2006 - 10:15
pt ca ai fost baiat cuminte..primesti primul cadou cu niste capote dragute si nu numaipai da, stiu ca daca o configuram eu, era mai flexibila
problema se punea asa
....confort + avea cam tot ce imi doream (mai putin jante si aribaguri laterale)......insa era exact si combinatia de culori pe care mi-o doream (rosu cu bej).....si imi trebuia masina cat mai repede...mi s-a nimerit f bine
tuning cu Rio? hehe...vreau sa vad...deocamdata nu sunt bani, dar peste vreo jumatate de an o sa fie
http://kia-fx.netfir...2aa8a6eb2a9b02a
sper ca te descurci cu linkul ...
pt chiptuning la motor iti recomand www.aspad.ro
iar pt spoilere si alte nebunii abia maine primesti bomboana...
pe mes eu am valentin_iordan daca vrei vorbim toata noaptea despre RIO
Scris 20 august 2006 - 10:25
http://www.pipercros...p?showtopic=290pt ca ai fost baiat cuminte..primesti primul cadou cu niste capote dragute si nu numai
http://kia-fx.netfir...2aa8a6eb2a9b02a
sper ca te descurci cu linkul ...
pt chiptuning la motor iti recomand www.aspad.ro
iar pt spoilere si alte nebunii abia maine primesti bomboana...
pe mes eu am valentin_iordan daca vrei vorbim toata noaptea despre RIO
aici este masina mea si operaria la ECU
daca cumva rupi ceva maghiara nu ma lasa neinformat despre subiectul asta
http://www.a5.hu/cikkek/1/16891.shtml
Scris 21 august 2006 - 08:22

Scris 21 august 2006 - 11:41
si situl cu alte dracovenii la KIA RIOhehe..sunset orange culoarea
f misto
http://www.ath-hinsb...m/e/frame2e.htm
am vorbit cu reprezentantul lor din Bucuresti si a spus ca orice accesoriu de pe site il aduce la noi
cu pretul afisat + 10 %
daca vrei sa vorbim cauta-ma pe mess
daca afli alte situri cu tuning la RIO ..baga si la mine
Scris 28 august 2006 - 05:19
Pe 11-12 septembrie trebuie sa imi vina si mie masinuta

Merci
Apropo ce MP3 plaier imi recomandati

Butch: It's Zed's.
Fabienne: Who's Zed?
Butch: Zed's dead, baby. Zed's dead.
Scris 28 august 2006 - 08:18
in principiu poti sa-l montezi oriunde.Salut,
Pe 11-12 septembrie trebuie sa imi vina si mie masinuta, o kia Rio Clasic 1.5 CRDI. Problema e ca nu are CD si as vrea sa stiu daca , cum si unde se poate monta. trebuie montat la un service autorizat , sau e o mufa standard si il montez io in fata blocului
. Si daca tot sunt la capitolul intrebari : Cum e cu service-ul la Kia in garantie? Sunt de treaba sau ..........?
Merci
Apropo ce MP3 plaier imi recomandati? Cam la 4-5 mil.
dar in nici un caz in fata blocului..eventual sa ai un stingator pe langa tine ..
La orice service care este autorizat sa monteze echipament audio.
Daca esti bagacios intreaba cu ce mufa vine preechipata instalatia audio...si MULTA BAFTA LA MONTARE !!!
Eu am montat alarma pe masina mea ..tot RIO CRDI la Autogara Militari langa statia de metrou care nu e functionala este o "butica" care monteaza echipamente audio cu sau fara marfa clientului...
Eu am facut reviziile Inteernational Motors Group in incinta fostei fabrici ROCAR si pot spune ca sunt ok.
Si cei din Otopeni te servesc la fel de bine. Alegerea iti apartine.
Iti recomand sa faci geometria la roti imediat ce iti livreaza masina. Intra pe Garantie.
Asculta un VULPOI BATRAN care are deja 20178 km cu KIA RIO CRDI.
Scris 28 august 2006 - 08:34
intreaba la dealer daca nu vrea un ban in plus....io stiam ca la majoritatea masinilor pierzi garantia pe parte electrica in cazul instalarii de aparatura audio,video etc,in locuri neagreeate de importator.nu risca cu asa ceva,intreaba la dealer.
Doar nu sunt prosti sa scape o potentiala sursa de castig.
are dreptate preopinentul...PIERZI GARANTIA DACA NU LE PLATESTI MANOPERA PT MONTAJ ....
Scris 28 august 2006 - 08:48
Scris 28 august 2006 - 09:39
am uitat sa-ti spun ..sa nu fi nerabdador cu livrarea masinii...Salut,
Pe 11-12 septembrie trebuie sa imi vina si mie masinuta, o kia Rio Clasic 1.5 CRDI. Problema e ca nu are CD si as vrea sa stiu daca , cum si unde se poate monta. trebuie montat la un service autorizat , sau e o mufa standard si il montez io in fata blocului
. Si daca tot sunt la capitolul intrebari : Cum e cu service-ul la Kia in garantie? Sunt de treaba sau ..........?
Merci
Apropo ce MP3 plaier imi recomandati? Cam la 4-5 mil.
daca au zis 11-12 septembrie ..o ai sigur pe 16-18 septembrie
Altii au asteptat si mai mult....SINGURA PROBLEMA E TERMENUL DE LIVRARE LA MASINILE KIA !!!!
Scris 28 august 2006 - 11:13
Scris 29 august 2006 - 08:41
Referitor la livrare aveti dreptate

Scris 29 august 2006 - 09:53
Multumesc de sfaturi, varianta pentru car am optat nu are CD, am intrebat la dealer si au zis ca pot sa imi aduca unul stok (incastrat in bord) dar costa 322EUR fara TVA si manopera si nu merita.
Referitor la livrare aveti dreptate, masina cica trebuia sa vina pe 31.08 da din cauza ca nu s-a facut plata la timp (1 zi intarziere) masina o sa poata fi livratda dupa 10 sept.
Rabdare si...tutun
nu te enerva prea mult cu livrarea ... la sfaturi ma pricep...
Eu am facut spume ..ca ma amanau de la o zi la alta ..
Scris 11 septembrie 2006 - 06:22

Scris 11 septembrie 2006 - 06:28

Scris 11 septembrie 2006 - 07:43

Scris 11 septembrie 2006 - 07:50
ce motorizare la RIO ? za diesel sau za benzina ?Salut! Undeva probabil la 1 octombrie voi deveni posesor de Kia Rio sedan 1.4 Classic+ABS, culoare "clear silver". Abia astept sa ma plimb cu masina
Scris 11 septembrie 2006 - 09:21

Fii un pic mai explici?
Relatia cu agentul e ok adica i-am vorbit frumos si el la fel.
Practic vroiam sa imi zica de la inceput ca dureaza si asta era. Daca stiam ca dureaza o luna de la inceput nu era nici o problema dar cand iti zice in fiecare saptamana ca poate saptamana viitoare te apuca nervi si fumezi un pachet de tigari la cafea

E .... pana la urma tot vine, era frumos sa fie saptamana asta ca sunt in concediu si aveam timp sa o "probez"

P.S. Agentul a fost cel mai de treaba dupa cel de la Citroen, din toti dealeri la cre am fost (Hyunday, Seat, Ford)
Aceasta postare a fost editata de moo: 11 septembrie 2006 - 09:23
Scris 11 septembrie 2006 - 09:43
fa si tu un pic pe victima..si cere un set de paravanturi la masina deoarece au intarziat livrarea..Adica
Fii un pic mai explici?
Relatia cu agentul e ok adica i-am vorbit frumos si el la fel.
Practic vroiam sa imi zica de la inceput ca dureaza si asta era. Daca stiam ca dureaza o luna de la inceput nu era nici o problema dar cand iti zice in fiecare saptamana ca poate saptamana viitoare te apuca nervi si fumezi un pachet de tigari la cafea).
E .... pana la urma tot vine, era frumos sa fie saptamana asta ca sunt in concediu si aveam timp sa o "probez".
P.S. Agentul a fost cel mai de treaba dupa cel de la Citroen, din toti dealeri la cre am fost (Hyunday, Seat, Ford)
Cred ca esti destul de istet sa speculezi putin acest moment nefericit.
daca esti moale ..adica nu faci galagie la agent ...te serveste dupa ce livreaza la toti smecherii cu bani Sprtage ,Sorento si alte " obligatii".
...daca te refuza sunt ...fara obraz
Incearca
BAFTA
Scris 11 septembrie 2006 - 10:16
Aceasta postare a fost editata de vlady_b: 11 septembrie 2006 - 10:17
Scris 11 septembrie 2006 - 10:49
La 100Km/h, GPS-ul arata 94Km/h, verificat de mine.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi