Salt la continut


ludi_f

Inregistrat la: 03 mai 2007
Offline Ultimul click: oct 27 2009 10:44
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Opel Astra vs Opel Vectra

10 iulie 2007 - 08:50

si acum urmeaza o intrebare de noob: ce inseamna intre astra si vectra "clasa superioara"?

In subiectul:Opel Astra vs Opel Vectra

10 iulie 2007 - 07:59

banuiam asta dar ce dotari poate sa aiba in plus? scaune incalzite si alte prostii similare si inutile? restul dotarilor am vazut ca sunt cam aceleasi (bineinteles, depinde si de varianta, dar in principiu alea sunt)

Te rog nu mai cita mesajul anterior!

In subiectul:Spatiu interior Fabia vs Corsa vs Polo

02 iulie 2007 - 02:11

Eu personal nu vreau Logan din cauza calitatii ei. Am citit foarte multe despre Logan si stiu cum a fost Dacia inca de la inceput - o masina facuta sa fie ieftina si atat (dupa principiul romanului: "las' ca merge si asa"). Calitate nu ma astept aproape deloc de la Logan. La firma unde lucrez conduc uneori un Logan si o Skoda Octavia. Diferenta atat ca pret cat si de calitate este imensa. Ma urc in Logan, ma uit in jur si totul parca striga: "ieftin ! plastic !" (masina am condus-o de cand era noua). Motorul merge bine, nu am ce zice, dar in rest...o gramada de probleme de genul contact imperfect, suruburi nestranse cat trebuie, scartaieli si altele asemenea. Multumesc, nu vreau.
De aceea m-am gandit la ceva second, sanse maxime sa merg chiar eu in Germania (am vorbit cu un prieten care se ocupa cu asa ceva) sa imi aleg eu o masina. Acum, ori gasesc o Astra in stare chiar ok (obligatoriu mai noua de 2000) si cu taxa sa ma incadrez in 6500, ori o Fabia/Polo. La Astra cred ca sunt mai mari sansele sa ma pacalesc la kilometraj, aia e masina de mers mult, nu ca Fabia.
Multumesc tuturor pentru interesul acordat acestui topic si observ ca discutiile devin din ce in ce mai interesante
Ne mai citim in continuare

In subiectul:Spatiu interior Fabia vs Corsa vs Polo

25 iunie 2007 - 10:14

In primul rand va multumesc pentru sfaturi
Dacia, orice model, multumesc dar nu vreau
Anii de fabricatie sunt undeva pe la 2001-2002.
Corsa cu 5 usi are spatiu in portbagaj mai mare decat polo?(orice model ar fi, 5 usi musai)
Ca si fiabilitate/durata de viata, multa lume imi recomanda vw&co, nu stiu ce sa zic de opel. Ca pret, am vazut ca este mai ieftin corsa decat celelalte 2, dar calitate....chiar nu stiu.

PS. E vorba de o masina pentru mine, sotie si un bebe mic. Posibil ca peste 3-4-5 ani sa o vand si sa iau alta, mai mare.