Salt la continut


Adi

Inregistrat la: 07 mai 2007
Offline Ultimul click: feb 14 2008 05:11
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Configurare KIA RIO Crdi

14 februarie 2008 - 05:12

Cat a costat Kit-ul si montajul ? . Credeti ca se poate monta si pe ceed ?

In subiectul:Kia Cee'd - Dotari si configurare

07 iunie 2007 - 09:59

Ce mai este de zis. Cand am dat noi comanda erau vremuri tulburi. Eu tot nu inteleg de ce nu m-au lasat sa-mi pun volan in piele desi acum e available .... Eu zic sa fortezi ceva ..discount la alarma, o revizie ceva ..da-i in spanac..prostia se plateste!!

In subiectul:Comenzi Ceed, comenzi efectuate de fiecare, termene de livrare

02 iunie 2007 - 08:40

Dupa ultima lista de optionale pachetul LPK-P ( Volan Piele + comenzi cromate ) se poate pune pe LX iar mie mi-a fost refuzat acesta pe motiv ca nu e compatibil cu BASE desi l-am vrut in mod expres.
Sincer ma simt pacalit de cei de la KIA Romania si am incercat sa sun ulterior pt a-l adauga dar mi s-a spus ca nu se mai poate umbla la comanda.
La momentul respectiv am inghiti galusca dar cand vezi ca se poate te apuca spumele. Am o mare boala pe astia de la Kia si inca nu mi-a venit masina ..cine stie ce surprize o sa mai am

In subiectul:Kia Cee'd - Dotari si configurare

01 iunie 2007 - 05:44

Mda si mie mi-a spus ca vine numai pe gri. Tare, nu? Oricum comanda e data si CICA nu se mai poate umbla la ea !

In subiectul:Kia Cee'd - Dotari si configurare

01 iunie 2007 - 04:20

Stai linistit :P Daca ai dat comanda pana acum ca si mine o sa ne vina asa cum le-am comandat. Am vorbit eu la Kia la Baneasa unde am facut comanda si nu e problema . Pai nu iti dai seama ca in secunda 2 vroiam avansul inapoi pt nerespectarea conditiilor si sa vezi show pe acolo daca comentau :D. Imi pare si acum rau ca nu am insistat pt pachetul LPK - P pt ca sunt sigur ca daca il scriau venea cu el. Acum asta e...bine ca a ramas si asa.
Oricum sper sa nu mai avem surprize si sa ne vedem cu totii in august cu masinutele noastre asa cum le-am dorit