Jump to content


Sylver

Member Since 08 May 2007
Offline Last Active Jun 18 2007 05:38 PM
-----

Posts I've Made

In Topic: Kia Cee'd - Dotari si configurare

18 June 2007 - 05:37 PM

pe LX Best nu poti pune nici o optionala, de la 1 iunie e faza asta. Cica nu le-au mai dat voie slovacii....Abureli! Lx Base (Best se numeste acum) nu era altceva decat Lx standard (cel de 9252 e...cititi mai jos) + optionale.

Lx costa in Vest 9252 Euro. La noi costa 9887 acum, de la 1 iunie...le-am dat mail la KIA, nu au vrut sa imi explice de ce la noi costa mai mult, le aceeasi configurare.
Lx Best nu e altceva decat Lx-ul de 9252E + cele cateva optionale (gen ac etc) care te duceau exact la 9961E cip.

Restul echiparilor sunt la nivelul concurentei. Lx ar fi fost o varianta buna daca aveau pretul logic de 9252E si nu il umflau pt o imbogatire mai rapida.

In Topic: Accesorii Ceed

28 May 2007 - 01:55 AM

"Buna ziua,

Kit-urile de accesorii pentru cee'd vor fi disponibile la dealeri incepand cu 1 Iunie a.c.
Pretul unui kit extern, ce cuprinde: spoiler fata, spoiler spate,eleron, praguri cu bandouri si jenti de Al pe 17" este de 1512,49 EUR + TVA .Acelasi kit dar cu jenti de 16" are pretul de 1393,89 EUR + TVA
Dealerii vor primi noile cataloage pentru cee'd cu toate accesoriile pana-n 1 Iunie, de accea va rog sa mai asteptati putin.
Multumesc pentru intelegere.Cu stima.

Gabriel VLAICU

aftersales mgr.
KIA ROMAUTO "

Ma intreb daca vor putea fi luate si pe bucati, ca la VW sau Fiat..gen doar eleron.

In Topic: KIA Cee d - Garantie 7 ani

17 May 2007 - 10:43 PM

Fratilor pana la urma, exista acel kit de 400 euro pt masina sau nu? Sau e tot cu: momentan indisponibil. Intreb pt ca am vazut si in libertatea un articol de ceed, si in poze acolo masina avea acelasi kit. Intreb pt ca foarte probabil curand ma voi duce la dealer cu o comanda si vreau sa stiu daca exista si kit-ul de 400E sau nu. As putea sa mai astept cateva luni pt el oricum ca mi-a placut. Daca ii fac eu o prelungire la spoilere + eleron etc sar mult peste oferta lor de 400 plus ca poate pierd si garantia (asa am inteles, nu stiu sigur). Oricum pe kit-ul celalalt, care 100% exista si costa 1700E...nici o treaba, nu dau atat:) Desi mi se pare un pic ireal sa coste asa mult oricum:)

In Topic: KIA Cee d - Garantie 7 ani

16 May 2007 - 12:06 AM

am vazut pe un site ca a postat cineva poze cu Ceed de la prezentarea de la hotelul Yaki:

http://community.web...558828633oTXZqc

Puteti sa observati ca una din masini are KIT venit din fabrica. Acolo se spune ca ar costa 400 euro, parerea mea e ca se merita pe deplin.

In Topic: KIA Cee d - Garantie 7 ani

14 May 2007 - 09:33 PM

puteti intreba de revizii acolo pe site-ul kia, la sectiunea contact. Eu am pus ceva intrebari si mi s-a raspuns foarte detaliat si foarte respectuous de un anume Dan Chitaru, presedinte Romauto. bine asta daca intr-adevar el a raspuns. Oricum nu conteaza, important e ca mi-au raspuns la ce intrebari pusesem, desi dupa vreo 4 zile, dar au rasp:) Hmm am citit si eu articolul ala din top gear. Mi se pare un pic de anti-reclama ce au facut, nu cred sa fie chiar asa rau motorul cum zic ei, dar nu am facut inca drive-test. Cat despre alte considerente administrative, poate ar trebui sa mai lasam ceva timp sa treaca. Sunt inca la inceputul ofensivei in europa, pana acum nu prea au avut mare cuv de spus, lucru care probabil e reflectat si in calitatea serviciilor. In leg cu asta, pot spune ca am fost ieri cu un prieten la showroom-ul toyota de pe maniu ca e chiar langa kia, si indolenta mai mare ca la dealerii lor sincer nu am vazut nicaieri: o scarba crasa de a incerca macar sa raspunda la intrebari. In leg cu kia, am vazut multa lume plangandu-se de dealeri pe dif forumuri, ma rog si eu am dat peste unul care habar nu avea macar motorizarile in care a venit ceed. Noroc ca domnul burcea si domnul celalalt, dan chitaru...au fost prompti cu detalii. Altfel cred ca as fi renuntat macar la a incerca sa aflu mai multe.