Salt la continut


Bogdan B

Inregistrat la: 16 mai 2007
Offline Ultimul click: aug 01 2007 04:15
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Masina cu dubla "personalitate"

01 august 2007 - 04:10

mda, eu sunt "posesorul cu numere rosii diferite" :))

m-am plimbat cu masina exact asa cum e in poze, luni seara, era plin de politie in Bucuresti ca murise Teoctist :D

marti s-a rezolvat

In subiectul:Caravana Kia

08 iunie 2007 - 01:59

eu zic ca e destul de clar de ce sunt asa de rare versiunile pe benzina la teste, asa cum noi suntem disperati sa avem masinutele cat mai repede asa sunt si multi altii asa ca oamenii astia ce naiba sa faca? din cate am inteles eu deja kia romania a depasit cu mult numarul ceed-urilor pe care avea voie sa le comande anul acesta. e clar ca foarte multi au cumparat 1.4 pe benzina ad hoc fara sa mai puna nimik p ele pur si simplu fiindca nu trebuiau sa astepte 2 luni sau mai mult. probabil k din cauza asta nu exista la teste. eu zic sa nu ne ambalam prea tare cu criticile privind dealerii, e adevarat si pe mine m-au enervat unii prin lipsa de informare, altii m-au incantat prin profesionalism (si ma refer la dl burcea) insa per total isteria provocata de cee'd nu a fost anticipata de nimeni nici makr in procent de 10 %, a venit valul peste ei, toti vor masina, e greu sa faci fatza la asa ceva.

scuze dak am luat-o p offtopic.

In subiectul:Masina mea - Kia Ceed 1.4 base

07 iunie 2007 - 11:17

exact! si carca aia de taxe pe langa pretul masinii

In subiectul:Kia Cee'd - Dotari si configurare

07 iunie 2007 - 10:30

nu se poate ...geamuri electrice spate & oglinzi incalzite, la 1,4 base


deci tu zici ca e imposibila combinatia oglinzi si geamuri electrice spate-asta inseamna ca masina o sa-ti vina doar cu oglinzile incalzite? oricum mi se pare ciudata chestia asta din moment ce ai facut comanda luna trecuta. eu l-am sunat chiar ieri pe dealerul meu special sa-l intreb daca pentru comenzile facute in mai raman valabile optionalele comandate.raspunsul lui a fost "bineinteles, nici nu se pune problema". asa ca eu te sfatuiesc sa te infigi tare in aia de la reprezentanta care ti-au zis asta, se intampla lucrurile astea tocmai fiindca noi le inghitim.

In subiectul:Masina mea - Kia Ceed 1.4 base

07 iunie 2007 - 12:06

draci, mie dealerul mi-a zis ca nu are importanta ce optionale pui p ea cu asteptarea, ehh acuma si asteptarea asta are parti bune, cand o sa ne vedem toti cu jucariile punem de-o intalnire sa ne scoatem parleala. :party1: