Salt la continut


koreander

Inregistrat la: 10 sep 2007
Offline Ultimul click: dec 26 2007 01:09
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Accidente pe 2 roti

17 septembrie 2007 - 06:25

REGULI DE ORGANIZARE SI TRASEU pentru mintigul de joi

VA FI UN SINGUR SIR LUNG COMPUS DIN MOTOCICLETE GRUPATE APOI SCUTERE SI MOPEDE GRUPATE ULTIMI FIIND GRUPA DE BICICLISTI. NU ESTE NICI UN FEL DE DISCRIMINARE CI DOAR DE DIFERENTA DE VITEZA SI DE DINAMICA A VEHICOLELOR.

MARSUL VA FI COMPUS DINTR-UN SIR DE DOUA MOTOCICLETE/SCUTERE SAU 3 BICICLETE GRUPATE PE PRIMA BANDA FLANCATE PE BANDA A II-A DIN LOC IN LOC DE MOTOCICLISTI RESPONSABILI DE ORGANIZARE. ACESTIA DIN URMA VOR AVEA O BANDEROLA ALBA PE MANA DREAPTA, COMPUSI DIN MEMBRII DAC MOTORS SI MOTOCICLISTI CU EXPERIENTA SI CUNOSCUTI IN COMUNITATE.

TOTI PARTICIPANTII VOR RESPECTA SI APLICA ORICE INSTRUCTIUNE PRIMESTE DE LA MEMBRII ORGANIZATORI (CU BANDEROLA) NIMENI IN AFARA DE ACESTIA NU AU DREPTUL SA-SI SCHIMBE POZITIA IN COLOANA.

1. NU SE MERGE PE O ROATA, FARA MAINI, IN PICIOARE, FARA CASCA SAU ORICE ALATA MODALITATE DE A ETALA O GANDIRE INFANTILA
2. NU TREBUIE SA FIE LINISTEA CERUTA LA COMEMORARE DAR NU SE AMBALEAZE EXCESIV MOTOARELE PENTRU A PUTEA SA COMUNICAM INTRE NOI (MAI BINE CLAXONATI)
3. TOTI PARTICIPANTII TREBUIE SA FIE IN REGULA: CASCA, NUMAR NEINDOIT, MOTOCICLETA INMATRICULATA SI IN STARE BUNA DE FUNTIONARE (IN SPECIAL FRANELE), PERMIS/CURS DE LEGISLATIE ... ETC
4. DIN MOMENTUL PLECARII NU SE MAI INCEARCA INTRAREA IN COLOANA A INTARZIATILOR. DACA NU AJUNGETI PANA LA 17:45 IN PIATA CONSTITUTIEI NU MAI INCERCATI SA AJUNGETI.

ORICE PARTICIPANT CARE INCALCA UNA DIN REGULILE MENTIONATE ANTERIOR VA FI SCOS DIN COLOANA SI TRAS PE DREAPTA.



VA FI UN SINGUR TRASEU

PIATA CONSTITUTIEI 17:00 - 17:30 plecare la ora 18:00

PIATA UNIRII

PIATA UNIVERSITATII

PIATA ROMANA

PIATA VICTORIEI � Posibila oprire pentru inmanare petitie

PIATA CH. DE GAULLE

PIATA ARC DE TRIUMF

LA ARCUL DE TRIUMF SE VOR PARCA VEHICOLELE IN SPECIAL IN LOCUL UNDE SE PARCHEAZA MIERCUREA. DUPA CE PARCAM TOTI VOM PASTRA UN MOMENT DE RECULEGERE SI VOM APRINDE LUMANARI SUB ARCUL DE TRIUMF IN MEMORIA PRIETENILOR SI COLEGILOR MOTOCICLISTI PLECATI DINTRE NOI. TOTUL IN LINISTE
NU SE VOR LASA MOTOARE PE CAROSABIL
NU SE VOR LASA OBIECTE NESUPRAVEGHEATE CE SE POT FURA USOR.

Biciclistii care nu vor sa continue marsul pe piatra cubica pot sa se retraga la Piata Victoriei, nu este obligatoriu, decizia va fi luata de fiecare in parte.

ESTE PREFERABIL SA AVEM CANDELUTE SI POZE CU MOTOCICLISTI DECEDATI ANUL ACESTA

CINE ARE TRICOURI DIN CAMPANIILE ANTERIOARE SA LE POARTE



sunt bineveniti toti cei care au acasa doua roti si vor sa fie vazuti. logo-ul campaniei este <ATENTIE LA 2 ROTI! UITA-TE DE 2 ORI!> miza marsului este sa fim vazuti in trafic.
satanistii si violatorii de babe asteapta sprijin consistent de la poporul neimplicat in asemenea actiuni profund antisociale!

In subiectul:Accidente pe 2 roti

14 septembrie 2007 - 05:38

Slujba lui Traian si a Elei va avea loc duminica 16 septembrie 2007 la Biserica Maicii Domnului de la ora 13.00. Inmormπntarea va avea loc la Cimitirul Adormirea Macii Domnului. Amandoua sunt de la Piata Giulesti mai sus. Sunteti asteptati cu drag, toti. Aveti acordul familiei.



cine are motocicleta si vrea sa vina, este binevenit. tocitul tastaturii nu ajuta in lumea reala, ajuta doar sa ne petrecem timpul avand opinii. acolo poate ii veti vedea pe cei despre care veti scrie saptamana viitoare.

asfalt uscat!

In subiectul:Accidente pe 2 roti

10 septembrie 2007 - 03:14

Ziua Bucurestiului - Miting Moto ! Foarte Important !

Ziua Bucurestiului 20 Septembrie 2007 este dedicata sigurantei rutiere. Prefectura Capitalei organizeaza la initiativa cluburilor DAC MOTORS si Gloria Brotherhood un mars pentru sensibilizarea participantilor la trafic fata de motociclisti, scuteristi si biciclisti. Prefectul Capitalei Dl. Catalin Deaconescu si Brigada de Politie Rutiera Bucuresti asteapta propuneri pe acest topic pentru patru trasee toate cu plecare din Piata Costitutiei la orele 17:30 pana la Arcul de Triumf.

In zilele urmatoare vom posta amanunte cu privire la acest mars.

Totodata dorim sa va comunicam ca acest eveniment este primul din actiunile pe care le vom organiza impreuna cu Prefectul Capitalei, actiuni care vor include elemente educationale in scoli si licee (aici avem promis sprijinul Ministerului Educatiei), propuneri de modificari legislative cu scopul precis de educare a respectului reciproc a participantilor la trafic (aici avem promis sprijinul Ministerului de Interne), si propuneri de siguranta pe soselele Romaniei (aici avem promis sprijinul Ministerului de Transporturilor) etc

Cerem sprijinul tuturor motociclistilor in special reprezentantilorAsociatiei Motociclistilor cu care dorim sa organizam aceste evenimente. Apelam la toti motociclistii cu care am colaborat in actiunile anterioare sa fie alaturi de noi si sa ne sprijine in organizarea acestor actiuni.

Pentru toti cei care sunt doritori sa ne ajute in organizarea acestor actiuni (repet in special conducerii Asociatiei Motociclistilor) o sa anuntam o sedinta saptamana aceasta la Ursu.


Sper ca cati mai multi motociclisti sa participe la aceasta actiune din data de 20 Septembrie, sa aratam solidaritatea motociclistilor, sa facem ceva (de data asta cu o sustinere puternica din partea institutiilor statului) pentru viitorul nostru in trafic si in memoria celor care nu mai sunt printre noi.
Este timpul sa se faca ceva concret din partea statului cu privire la cei pe doua roti.
Bucurestiul este orasul pilot.



anuntul e de pe motociclism

daca vreti sa va implicati, poate vor fi mai putini sinucigasi pe sosele!

daca nu, dumnezeu cu mila..