Salt la continut


maryan95

Inregistrat la: 24 dec 2007
Offline Ultimul click: oct 24 2009 04:01
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Motor 1,2 polo dupa segmentare

24 ianuarie 2008 - 08:15

Salut!
Mana de lucru m a costat 8 mil. A trebuit sa i dea jos motorul. Au incercat sa l desfaca pe pozitie adik doar chiulsa si baia...dar s a constata ca e mai bine sa l dea jos de tot. foarte greu de desfacut baia intermediara cea care sustine arborele.avea niste suruburi foarte greu de desfacut .
repet tremuratul a aparut odata cu un tzacanit ca si cum ar fi de culbutor si asta dupa 300 de km!!!( TIMP IN CARE A MERS LIN ). care pare a venii de pe admisie la primul piston( de langa distributzie)

In subiectul:Motor 1,2 polo dupa segmentare

23 ianuarie 2008 - 09:49

daca puseshi distributzia la loc bine nu poate fi de la came sau culbutori...ideea e ca doar tu stii ce ai facut in rest,ca sa nu mai zic ca si chiuloasa trebuia refacuta-scaune,supape,planat+ simeringuri...din ce descrii ar trebui sa fie distributzia pusa cam aiurea....



Distributia e pe lantz. un dinte pus inainte sau in urma si masina nu ar mai fi mers de loc.si pe deasupra am mers cu ea 300 de km in perfecta stare pana sa apara tremuratul asta. repet; doar la relanti se observa ! in mers ( motor turat nu se simte si masina se infinge ). Scaunele de supape si supapele au fost verificate.

In subiectul:segmenti si cuzineti motor 1,2

09 ianuarie 2008 - 11:14

Suna in bucuresti la un distribuitor Meteor (gasesti pe site date de contact), ma indoiesc ca nu vei gasi ce iti trebuie. In rest, piesel nu sint voluminoase, deci pot sa iti vina cu curierul.



Am incercat 3 magazine renumite in constantza.Prima oara am incercat cu segmneti si cuzineti de la diferiti producatori.dupa ce a cautat cam 3/4 ora nu au gasit nimic sa se potriveasca.( am incercat varianta asta ptr ca era mai ieftina) dar intr un final m am hotarat sa comand originali de la vw.magazinul a facut oferata si a doua zi a venit raspuns ca segmentzii si cuzinetzii ptr acest tip de motor vin odata cu motorul si nu separat :) !!!! pana si vanzatoarul mi a spus ca nu a intalnit asa ceva...iar faza asta am incercat o la inca 2 magazine!!! totzi au ridicat neputinciosi din umeri..
Cu acest tip de motor 1,2 3 pistoane este dotat polo happy , scoda fabia, si un model de la seat ( nush care... ) daca este adevarat inseamna ca este o mare tzeapa din partea producatorului . A avut cineva vre o problema asemanatoare????