Salt la continut


helisdava

Inregistrat la: 25 feb 2008
Offline Ultimul click: oct 27 2009 03:11
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Audi A5 3.0 tdi vs. 330 xd

25 februarie 2008 - 01:49

Primul meu mesaj pe forum deci fiti blanzi.

Plecand de la topicul A5 3.0 TDI vs. 330 XD veau sa-mi aduc aportul la topic dpdv al utilizatorului.]
Deci, momentan conduc un A6 Quattro de ceva vreme si pot sa va impartasesc cateva experiente.

In primul rand masina se comporta foarte bine in zapada cu cauciucurile potrivite.
Tractiunea 60/40 constituie o problema pentru un neavenit iar pe gheata in mod cert te descurci mai bine cu o tractiune fatza.
Trebuie sa te obisnuiesti cu Quattro sa il poti folosi la adevarata valoare.

Am avut 2 BMW cu ceva vreme in urma un 320 benzina model 2000 acum vreo 6-7 ani si un 525 d mai recent insa din pacate nu pot sa fac o comparatie exact intre cele 2 modele din topic din perspectiva utilizatorului iar cu x nu sunt familiar.

Eu nu spun ca e mai bun un Audi insa pot afirma ca este mai practic decat un seria 3 in ceea ce ma priveste pentru ca este mult mai spatios si daca nu ai masina "just for fun" sau ca a doua sau a treia masina, trebuie sa te gandesti si la practicalitate.

Este mai sportiv BMW-ul in general si ma refer la feeling insa ma simt extrem de bine in A6-le meu iar in ceea ce priveste spatiul in locurile din spate si portbagajul nu suporta comparatie. De fapt seria 3 coupe e oricum mai mica decat A5 iar la seria 3 si A6 nu mai incape discutie.

Deci, masina mai buna este cea mai potrivita pentru utilizare posesorului si mai apropiata de stilul de condus iar in ceea ce priveste cele 2 modele consider ca sunt unele din cele mai buna daca nu cele mai bune la clasa lor la nivel mondial. Si sunt din aceeasi tara ceea ce nu face decat sa promoveze Germania si mai mult alaturi de Mercedes, Porsche, etc.