Salt la continut


R-GhosT

Inregistrat la: 04 mar 2008
Offline Ultimul click: oct 27 2009 08:26
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Probleme cu masina radiata

15 iulie 2008 - 03:59

pai el nu are nici o treaba....nu apare el la politie, nu are nici o treaba cu masina si el nu circula cu ea
va da cu subsemnatul pentru ce?

pai cam asa e .. ca nu prea are pentru ce ... ma gandesc macar sa`l intrebe nenea politaiu de ce n`a inmatriculat masina in termenul legal (adica 30 de zile de la cumparare) ... si daca zice ca a vandut`o mai departe poate are si un act de v-c si in felul asta descopar cui i`a vandut`o.

In subiectul:Probleme cu masina radiata

15 iulie 2008 - 10:03

Daca nu-i cunosti identitatea, impotriva cui faci plangere?
Mai devreme sau mai tarziu, trebuie sa te contacteze actualul detinator. In cazul in care ii va fi retinut certificatul de inmatriculare, de la ghiseu nu se restituie decat proprietarului.


Pai fac plangere impotriva celui cu care am facut actul de v-c .. si sa dea el cu subsemnatul.

In subiectul:Probleme cu masina radiata

15 iulie 2008 - 07:44

In cazul in care ai fi cunoscut identitatea actualului posesor, exista posibilitatea sa faci o plangere la politia rutiera, pe a carei raza de competenta are domiciliu si ii retineau placutele cu numerele de inmatriculare cat si talonul.


dar nu pot sa fac o plangere la inspectoratul judetean de politie? si cum i`l identifica in trafic i`l rade.

In subiectul:Probleme cu masina radiata

14 iulie 2008 - 03:39

Toate actele?o copie a contractului de vanzare cumparare nu a ramas la tine?din cate stiu eu cu aia poti sa dovedesti ca nu mai ai masina,cel care a cumparat-o e obligat sa o inscrie pe numele lui in 3 luni ,cred ca mai poti face cerere la politie sa fie radiata .later edit incearca sa suni si la serviciul de inmatriculari sa vezi ce solutie iti pot da si ei



nu toate .. am o copie dupa contractul de v-c + mi`am facut si o copie dupa fisa de inmatriculare (aia stampilata de fisc)... deci am cum sa dovedesc ca am vandut`o ........ o sa merg la biroul de inmatriculari sa vad ce zic si ei

In subiectul:Noua procedura de radiere.

06 martie 2008 - 10:22

Desi e cam tarziu raspunsul, trebuie spus ca se poate radia o masina de o persoana, care nu este proprietar , numai daca poseda o procura notariala.


oficial asa este ... dar neoficial n`ai nevoie de procura.. trebuie sa ai putina abilitate de a aburi ... ca doar suntem in romania (mai ales daca proprietarul este o ruda)