Salt la continut


BogdanTimisoara

Inregistrat la: 07 apr 2008
Offline Ultimul click: oct 24 2009 09:41
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:KIA CEE'D SW

23 iunie 2008 - 01:58

Am sunat la ei sa intreb de cartea in limba romana, a fost o simpla scapare si m-am dus si mi-au dat-o.
Am intrebat despre treaba cu limitarile din calculator: asa este, momentan calculatorul ii da o alta diagrama, care sa corespunda unor necesitati de rodaj, adica are "capastru". La 2500 km se modifica parametrii de functionare a motorului si zic ei ca voi simti imediat diferenta.
E drept ca eu m-am ferit sa trec peste 3000 rpm, insa cand necesitatea chiar a impus-o, i-am dat pedala, ca nu mai aveam timp sa ii fac rodajul in depasire :unsure:

In subiectul:KIA CEE'D SW

23 iunie 2008 - 11:27

In sfarsit, am intrat in familie. am avut de asteptat doua luni, de la 17 aprilie (avans, factura proforma) pana la 15 iunie cand a venit masina. Am mai avut de asteptat dupa melcii de la CEC Bank (aceeasi Marie cu alta palarie) pana sa achite factura. Dar gata, am facut si primul drum cu Cee'd-ul meu SW Pyston Grey, superb...
Constat ca herghelia celor 109 caluti este inca bine tinuta in frau de computerul de bord. Altfel, comportamentul masinii este impecabil, o stabilitate in viraje dupa care tanjeam de mult, mai ales dupa cativa ani de condus Matizul cel foarte inclinator in viraje... :unsure:
Din fericire, am avut deja ocazia sa constat cat de mult inseamna ABS-ul cand franezi de urgenta, cu doua roti pe asfalt si doua pe pietrisul pe care unii considera de cuviinta sa si-l depoziteze pe sosea... Am transpirat cu tot cu clima, dar masina s-a comportat admirabil!
Consumul, cam maricel pe primii kilometri (media 7.6 la drum intins) a ajuns deja in niste parametri acceptabili dupa 800 km (6.6%, cu clima pornita permanent).
Intrebare: care este pragul dupa care isi va da drumul din computer? Momentan este cam lenesa, am preferat sa evit orice depasire, pentru ca in niciun caz masina nu m-a ajutat.
Va doresc tuturor la cat mai multi kilometri fericiti si fara probleme!
Ah, inca doua chestiuni: voi ati primit impreuna cu masina, un manual de utilizare in limba romana? De unde cumpar si eventual ce cod sa caut, pentru un set de becuri si sigurante fuzibile pentru Kia?
Va multumesc

In subiectul:KIA CEE'D SW

18 aprilie 2008 - 02:23

Pasul 1 al bolii: sa recunosti ca ai o problema.
Pasul 2, treci la tratament.
In speta, am recunoscut anterior ca ma bate gandul sa iau KIA Cee'd SW.
Pasul 2: am dat avansul. Acum sa vedem cat dureaza pana o voi avea.
Pana atunci citesc pe aici sa vad daca se plange cineva de ceva la masina asta. Pana acum, nimic semnificativ... cred din ce in ce mai tare ca am ales bine :(

In subiectul:KIA CEE'D SW

07 aprilie 2008 - 01:30

Ultima achizitie care ma ajuta sa evit un drum la kia service pt montarea senzorilor de parcare ...

Intrebare: cat de mult te ajuta la parcare achizitia ta? Ai unghi de vedere care sa te ajute in mod real? Cum se "impaca" lentila asta cu traseele dezaburirii? Nu se incing excesiv pe portiunile aflate intre geam si lentila?
Are cineva ideee cat ma va costa taxa de prima inmatriculare pt un Cee'd SW 1.4 GSL?
Multumesc