Salt la continut


lamaitza

Inregistrat la: 27 apr 2008
Offline Ultimul click: mai 26 2008 05:30
-----

Topicele mele

stergator spart in functiune

01 mai 2008 - 11:47

Problema cu un stergator: ploaie, stergatoarele functioneaza si deodata stergatorul din fatza-stanga se frange si ramane cumva agatat de celalalt, care continua sa functioneze. Din stergatorul rupt/frant/spart a mai ramas doar un ciot care continua sa se agite. Cam ciudat, materialul din care este facut cotorul ala parand a fi metalic, incat cele cateva indoiri de stergatoare suportate pentru parcari imprudente n-ar trebui sa fie responsabile pentru ruptura. Intrebare: trebuie declarat incidentul la politie? Alta intrebare: Masina fiind in garantie, stergatorul poate fi inlocuit gratis la dealer?

Mersi frumos!

foarte incepatori - si in ale masinilor, si in ale respectabilului forum de fatza

30 aprilie 2008 - 04:26

Bine v-am gasit!

Cine sunt este descris destul de bine de nick-ul meu, care, la randul lui, isi gaseste explicatia perfecta in titlul topicului de fatza. ;) Ce vreau este sa ma informez intr-un mod cat mai rapid si mai eficient (sa fiu sincera, vroiam sa zic si comod, dar m-am temut sa nu va supar, aparand extrem de pragmatica). ...In momentul de fatza -- dupa doua zile de citit replici pe diverse subiecte --, va pot marturisi cu mana pe inima ca nu stiu cat voi rezista cu cititul, tzinand cont ca mare lucru nu prea pricep din ce citesc. Sper insa ca la un moment dat ideile expuse aici vor putea incepe sa se lege si in mintea mea ca un puzzle, iar eu sa incep sa ma dezmeticesc. ;)

Deocamdata am sa va pun o intrebare simpla: este normal ca de sub capota masinii (un Opel Astra Caravan pe motorina din 2007) sa iasa aburi imediat dupa ce ai facut autostrada Bucuresti-Pitesti cu o viteza medie de 100km/h (maxim 120, in depasiri, ca sa nu fortez motorul si pentru ca nu am nimerit din prima viteza nr. 5 :D -- am indraznit sa mai incerc sa o nimeresc si chiar am reusit abia la intoarcere :P )? Mentionez ca a plouat cu galeata tot drumul.

Mersi frumos!