Salt la continut


silviubulgaru

Inregistrat la: 09 mai 2009
Offline Ultimul click: nov 06 2009 07:22
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Recomandare sistem audio masina

09 mai 2009 - 06:08

Hu este "head unit", adica aparatul de bord ( CD-ul ). Nu m-am gindit la amplificare pentru ca nu ajung banii pentru ceva civilizat dar de calitate. Performant nu inseamna obligatoriu si tare.
Eu iti recomand un HU Pioneer, Clarion sau Alpine, iar ca difuzoare Hertz din gama Dieci, care sunt gindite sa mearga direct pe HU, fara amplificare suplimentara.
Treci intr-o zi pe la mine la atelier si vorbim mai multe. tel. 0731-tuning

DOMNULE RELU sant din Arad, ca masina Passat 2008 .Am inceput sa pricep mai multe despre audio, datorita comentariilor dvs.Problema mae este: Ca HU am Alpine Iva w202 in rest nu e modificat nimic.Am primit cadou un procesor de sunet Alpine pxa 510, pe care as vrea sa-l folosesc.Stiu e model vechi dar e ca in proverbul cu:"calul de dar".Pe aici am fost la colegi de-ai dvs de activitate, nu spun meserie.Vreau sa folosescaacest procesor care necesita si un ampli.Ce marca de ampli sa cumpar , ce dif usi sa iau?Am inteles de la dvs ca dif sant extrem de importante.Persoana de la care am primit procesorul il folosea pe un MB E class,dar difurile nu le-a dat jos.Instalatia toata ii fusese facuta in Ungaria ca e mai ieftin ca la noi,si eu duc la service masina in Ungaria.Sunetul pe care visez sa-l obtin se duce catre o auditie de buna calitate cu bass bun.nu sa tipe aiurea,sa scot tot blocul la balcon.MULTUMESC