Salt la continut


Adrian LOG

Inregistrat la: 19 iun 2009
Offline Ultimul click: iun 20 2009 03:49
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:modificari la instalatia electrica a masinii

19 iunie 2009 - 10:30

In cazul in care tr.............

... "nelinistea" asta o am dupa ce am fost la pravalia asta ....................


Buna Adrian,

Am citit cu atentie toata discutia. Intamplarea face ca eu sa lucrez la " pravalia " aceea de ceva timp.
Pot sa-ti spun ca in decursul anilor am avut nenumarati clienti, potentiali clienti sau doar chibitii, care sa-si dea cu parerea depre ce facem si cum facem. Asta e . E o situatie normala sa mai fie si pareri care nu ne avantajeaza.

"Pravalia" aia de care zici tu functioneaza pe piata de 13 ani, timp in care am montat mii, poate zeci de mii de alarme. Daca faceam instalariile de mantuiala, si se intamplau accidente multe cu alarmele instalate, la ora asta poate vindeam langosi in gara ;) . In paranteze fie spus, sa vinzi langosi in gara cred, ca poate sa aduca un profit bunicel. :D

Mai mult in momentul cand se face montajul, dezizolarea firelor se face cu un cleste special ( de care a pomenit si Relu mai inainte ), ,tocmai din motive de securitate. Iti garantez ca nici o conexiune pe fire facuta de noi nu o aprinzi nici daca ti sub ea o bricheta. Acum adevarul este ca daca vrei cu adevarat poti,cum zicea un proverb.

cei de la Suzuki in momentul cand recomanda " pravalia aia ", o recomanda tocmai ca nu au avut reclamatii la montajele efectuate de noi. Tu crezi ca daca se intampla ceva cu vre-o masina, mai ne recomandau ei pe noi. Daca prin montajul alarmei, garantia pe instalatia electrica a masinii ramane, creed ca spune ceva de la sine.

acuma secundo.. ;) Nu pot sa-mi imaginez ca noi avem un tarif de montaj la alarma de 52.7 lei. nici 50 nici 60 ci 52.7. Putea sa fie 57.63, stiu ca exista si moneda de 1 ban. Parerea mea este ca daca ti-ai montat alarma cu banii astia, inseamna ca s-a facut o greseala, si careva din firma o sa plateasca diferenta. Dar nu te inteleg pe tine. Greseala se pare ca a fost in avantajul tau, si totusi o semnalizezi ca fiind ceva rau, Cum era daca era in dezavantajul tau ;) Oricum la partea asta colegii mei abilitati vor verifica, si daca intr-adevar s-a efectuat o greseala,probabil va vor contacta.

In rest toate bune. Masina pe care ai achizitionat-o e masina foarte buna si-ti doresc sa ai parte de ea.

PS Esti genul de client pe care orice instalator si l-ar dori. :rolleyes: :D la instalari, e ca in alte domenii ( medicina constructii etc), dar trebuie sa ai incredere in meserias. Bineinteles ca si un meserias poate gresi, dar cu siguranta daca greseste, isi va rascumpara, intr-un fel greseala.

PS 2 Am vazut ca IDC-ul costa ~12$. Tu cat ai fi dispus sa platesti pentru un montaj? Daca eu ti-as spune ca montajul ar fi undeva pe la 500 lei, ai mai face instalarea la mine? Noi incercam sa oferim un pret competitiv fara a fi nici un pericol cu montajul efectuat. In asta un rol esential i-l are experienta