Salt la continut


Mikaella

Inregistrat la: 03 nov 2009
Offline Ultimul click: nov 24 2009 09:46
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Indreptare infundatura de tabla cu ventuze

06 noiembrie 2009 - 03:27

Am patit un pocinog la masina, si anume, un plod s-a izbit in aripa spate si mi-a lasat o infundatura cu diam. cam de 20-25cm, fara muchii. Practic, aproape nu se vede (maia ales daca e murdara masina). Ce ma intereseaza e daca a auzit cineva despre indreptarea unor astfel de probleme cu ajutorul ventuzelor sau cu aer cald. Am citit pe mai multe forumuri despre diversi cu aceeasi problema, mai mult sau mai putin grava, dar nici un raspuns concret. Nu pot pune poze acum ca n-am si e deja seara.
Maine, am sa incerc sa rezolv problema, dar vroiam sa stiu, in principiu, ce sanse am. :crying:
Mai exista si varianta sa dau jos capitonajul de pe lateral (e chiar in dreptul portbagajului) si sa incerc sa imping tabla din interior.


Mie mi-a sarit o piatra pe aripa din fata si mi-a lasat o mica infundatura, nu mi-a fost luata vopseaua, dar daca te uiti atent se vede o denivelare.
Asa am descoperit un service pe Sos Fundeni, Car Spa, care inlatura denivelarile caroseriei fara a fi necesara revopsirea zonei reparate, atat timp cat vopseaua este intacta.
Pentru mai multe detalii poti intra pe site ul lor si vezi acolo au postate niste fimulete in care iti explica exact care sunt procedeele folosite.