Salt la continut


eduard manole

Inregistrat la: 04 mar 2011
Offline Ultimul click: apr 05 2011 10:55
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Anvelope de iarna...de care?

05 aprilie 2011 - 10:44

nu cred ca sunt suficient de bine platiti ca sa aiva auto-motivarea necesara sa faca research in timpul liber. si daca ar sti toate cate avem noi nevoie cand mergem la ei, nu ar fi 'doar niste lucratori comerciali'. deci, e cam de inteles. plus ca sigur exista vreun 'superior' p-acolo care stie pe ce lume traieste. oricum, sunt si locuri in care oamenii sunt foarte bine pusi la punct.

In subiectul:In Ce Sector Stati?

04 martie 2011 - 08:11

stau in baneasa si ajung zilnic pana in militari. nimeni nu traieste nervii mei...

In subiectul:Anvelope de iarna...de care?

04 martie 2011 - 08:06

'Tu-i in gura de profitori. Auzi ma la ei sa te oblige sa ai anvelope adecvate sezonului. Pentru asta s-a murit la revolutie?... :lol:


adevarat, e intr-un mare fel data legea asta. dar argumentul asta cu revolutia e atat de folosit, incat isi pierde puterea. in cazul asta e ceva de genul.."unde dai si unde crapa". sunt de acord, faptul ca devin obligatorii o sa dea foc preturilor, dar din experienta eu zic ca sunt mai mult decat necesare. n-am sa fac o pledoarie, dar stiu oameni care au regretat ca s-au aventurat pe vreme oribila cu masina ne-echiapta si au patit-o bine de tot. se profita de pe urma legii, dar mai bine sa previi decat sa tratezi.

In subiectul:Cand si cum se circula in Bucuresti

04 martie 2011 - 07:47

cred ca un bucurestean va fi cel care va inventa masina zburatoare functionala, macar ca n-o sa mai suporte traficul.
azi s-a circulat ok, dar aseara un taximetrist era ca in Lacul Lebedelor in fata mea de am zis ca nu e adervarat. nu stiu cum, nu stiu de unde a nins ca in povesti si l-o fi prins pe musteriul asta ca a schimbat prea repede la cauciucuri de vara... nu bun.