Salt la continut


copiidevis

Inregistrat la: 29 apr 2013
Offline Ultimul click: apr 29 2013 12:50
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Sugestii bicicleta pt copil

29 aprilie 2013 - 12:49

Mda...

Trebuie sa treaca de la tricicleta la bicicleta. Adica una marimea 12, indicata copiilor de la 3 ani... :lol:
Ceva sugestii de la biciclisti, ori posesori de tanci?

Deocamdata mi-a atras atentia in sens pozitiv o bicicleta nemteasca :lol: , Puky, costand 6,5 milioane in urma discount-ului...Mi se pare cam multisor.

Tot cautand, facand comparatii, am mai vazut Rich, romaneasca, la un milion si ceva. O porcarie de bicicleta, ordinara.

Interesanta mi s-a parut DHS, romaneasca, la un pret de peste 2 milioane. Lucrata mai ingrijit decat Rich, aducand a cea nemteasca... :lol:

Alte propuneri?

 

deci postul e vechi - banuiesc ca inca mai sunt parinti care doresc sa achizitioneze pentru copii lor PRIMA BICICLETA - sa treaca de la tricicleta la bicicleta.

asa cum ai spus si tu bicicletele de la puky nu sunt tocmai ieftine. Cele de la dhs sunt mai aproape de un standard acceptabil pret/calitate singura lor problema este ca atunci cand gasesti o bicicleta de la ei si iti place descoperi ca au scos noul model...care e posibil sa fie ceva mai scump si sa nu fie tocmai modelul care ti-l doresti.

In ultima vreme au aparut mai multe marci de biclete pentru copii insa ce e important la o bicicleta nu observa nimeni si anume ca bicicleta trebuie in primul rand sa placa copilului - deci dupa ce alegi o marja de pret (dupa cum isi permite fiecare) ii arati copilului cat mai multe biciclete sa vezi care ii place.

si aici sunt zeci de magazine online pentru copii care oferta toate marcile de biciclete - la diferite preturi.

eu recomand biciclete copii unde gasiti si comentarii de la alti cumparatori - sa va formati o impresie inainte de a cumpara

 

Ti-am editat postul. Daca mai prind vreo tentativa de SEO SPAM ai ban.