Salt la continut


dany_s

Inregistrat la: 20 sep 2003
Offline Ultimul click: feb 19 2011 06:42
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Dacia Logan Facelift

04 iulie 2008 - 06:00

pai si ce altceva pana in 10mii ofera un raport mai bun?

In subiectul:Dacia Logan Facelift

02 iulie 2008 - 03:47

pt majoritatea care iau Loganul ala de 7700, mia aia reprezinta salariu pe cel putin 3 luni care e foarte mult.

Loganul e o masina excelenta prin raportul ei pret/ce ofera. Cum si Cee'd-ul este la fel, dar in alta gama de pret. SI nu, n-ar fi putut s-o faca de 7000 euro pastrand nivelul de calitate de acum atata timp cat Picanto costa atata. Cee'd as zice ca are un raport pret/ce ofera mai bun ca si Loganul, dar in alta gama de pret.

In subiectul:ASTRA-i pofta ce-am poftit / dar m-am "pricopsit" c-un CEED

19 mai 2008 - 03:38

la banii astia da, cu siguranta, mai ales ca s-ar marketa puterea nu cilindreea. Oricum, cu cat mai scump e 1.6ele? Ala sigur e ok.

In subiectul:Noul Ford Focus - drive test

19 mai 2008 - 03:34

P.S. sa te vad pe tine cum ai fi trecand de la o masina veche de 6 ani si 170.000km pe una nou-nouta :rolleyes:


nu cred ca Edieseb ar fi foarte impresionat de un Focus nou chiar daca si masina lui e veche si are destui kilometri.

Eu am facut de curand un astfel de review (mult mai mic, bineinteles, ca am mers putin cu masina de test, nu cateva zile) cu un 328XI nou (este in sectiunea generala, n-am stiut unde sal pun) si iarasi, nu m-a impresionat cu mai nimic chiar venind de pe rabla mea, mult mai veche si mai cu multi km ca a ta. Chiar asa mari probleme are Mondeo?


IAODI, arata binisor acest "nou" Focus euro, fata chiar aduce mult cu Mondeo, spatele aduce mult cu Mondeo vechi, insa sincer prefer ca si design Focus-ul sedan american, si pe afara si inauntru, chiar daca stiu ca tehnic e mult in urma. SI cu pretul e mult in urma insa. Nu am reusit sa citesc nimic din fisa tehnica (nu stiu cum s-o maresc) dar am spicuit ceva de gen 21 000, presupun ca asta e pretul TTI al masinii. Mult totusi, pt o compacta care am inteles ca inca nu avea optiuni costisitoare gen xenon, piele, navi samd. Ma intreb la cat ajunge un astfel de Focus Titanium cu toate optiunile.

Alta chestie care am observato e suspensia care mi se pare foarte inalta. Daca n-as stii, as zice ca e un nou crossover, Focus "all-road". Cred ca asta strica mult din "look"ul masinii.

In rest mie review-ul mi s-a parut bun, si destul de obiectiv dat fiind primul paragraf in care Viper clar compara strict cu clasa compacta si alte masini asemanatoare.

In subiectul:ASTRA-i pofta ce-am poftit / dar m-am "pricopsit" c-un CEED

19 mai 2008 - 02:48

are AC, abs, mp3, 6 airbaguri, geamuri electrice



pai are tot ce trebuie! SI la 11 500 are TVA-ul de 19% inclus?? Ca asta inseamna ca de fapt masina costa 9 664 euro. La banii astia ar vinde aici ca painea calda insa Kia insista sa mai vanda "antichitatea" de Cerato(Spectra) care cu dotarile astea iese pe la 12 000 + "tva". De fapt, si Rio e mai scumpa la aceleasi dotari.