Salt la continut


Maxy

Inregistrat la: 09 mai 2002
Offline Ultimul click: mar 27 2018 03:10
*****

Mesaje scrise de mine

In subiectul:STIRI si zvonuri din industria AUTO

22 august 2013 - 02:01

Una e execuția făcută la chinezi, alta e proiectarea. Și aici vezi poduri prăbușite, vezi branduri în industria HiFi ce au mutat echipa de proiectare din US in China și au început să scoată pocnitori. 

 

Tu te pricepi mai bine ca mine, no doubts about that, spune tu care este realitatea.

 

N-are nicio treaba cu chinezii, ei sunt doar cu banul, motoarele sunt proiectate 100% de Volvo la Goteborg  iar de cand au fost preluati de chinezi, vanzarile Volvo au crescut. Jaguar crezi ca are motorizari facute in india?

Iar de pe piata premium niciodata nu au spus ca vor sa iasa, au sustinut doar ca momentan nu vor sa concureze in clasa lux cu A8 si S klasse atunci cand presa a lansat ipoteza ca Volvo ar planui sa construiasca o limuzina de clasa mare.

Avem motoare noi care pe hartie par foarte competitive, avem o cutie noua in 8 trepte care e la fel de interesanta deci... viitorul suedezilor suna mai mult decat bine.


In subiectul:Jurnal de Bord: VW Tiguan 2.0BiTDi 4Motion Highline

01 iulie 2013 - 12:42

http://fastestlaps.c...octavia_rs.html

 

Incredibila diferenta intre cele doua :)))


In subiectul:Ce masina?

28 iunie 2013 - 02:54

Volvo ul din linkul tau il stiu si masina este brici cu carte de service, super intretinuta nesamsarita sau altele. Merita sa arunci un ochi la ea


In subiectul:iPhone PRO si CONTRA

22 iunie 2013 - 01:48

Daca era ifone iti revenea in buzunar automat atunci cand l ai scapat deci samsung e un (cuvant urat). In other news vezi ca o sa isi revina si speakerul am patit o si eu sa il scap in apa si dupa cateva ore si a revenit.


In subiectul:Cum reducem consumul...

17 iunie 2013 - 01:36

Despr articol parerea mea este ca are niste pasaje interesante insa sub nicio forma nu as baga solutii de curatat injectoare sau alte chestii "super cleaner" in rezervor. O talpa sanatoasa rezolva orice depunere pe sistemul de injectie.