Salt la continut


SHARANEL

Inregistrat la: 05 feb 2005
Offline Ultimul click: iul 24 2008 09:34
-----

Topicele mele

Cumpar semafor pt pietoni

29 septembrie 2007 - 06:28

M-ar interesa modelul patrat, sa il pot pune pe perete, deci merge si fara carcasa.

totodata caut un electronist, care imi poate face un circuit basculant bistabil, care sa imi comande semaforul, si sa treaca dintr-o stare in alta comandata de un microcontact, montabil la usa.

sen-q

cat pot sa cer chirie?

15 septembrie 2007 - 06:00

Am si eu o nedumerire, sunt cam ramas in urma cu chiriile in bucuresti. Am un apartament in Bucuresti unde momentan sta un prieten de-al meu, dar de luna viitoare se muta inapoi in Bistrita, si apartamentul ramane gol.

deci m-ar interesa cam cat e chiria la un apartament cu 2 camere mari, decomandate, pe strada Vigoniei (soseaua giurgiului, pe langa cimitirul evreiesc), din "dotari" sa zic asa masina de spalat automata si combina frigorifica, ambele din generatia actuala, tv, telefon, contoare de apa, apartamentul recent finisat asa cum se poarta acum, ceva mobila, etaj 5/7, interfon, butiq la parterul blocului, tramvai direct din gara de nord pana in fata scarii...

Ideea e ca as da in chirie apartamentul la 2 studente bistritence, si nu stiu cat sa le cer :(

multumiri anticipate :)

boxe spate + subwoofer oem Audi A3

03 iulie 2007 - 05:43

Am si eu o problema, in boxele din spate se aude muzica mult mai incet si mai prost calitativ decat pe fata, desi fader-ul este pe 0. Chiar daca dau 100% spate, tot se aude incet si fara inalte, si am impresia ca si subwooferul oem scoate nesemnificativ de slab basii (mult mai slab ca boxele din fata). Unitatea este un Shymphony, cu 6 CD-uri in bord.

Am auzit pe alte forumuri ca la acest model boxele din spate si subwooferul au amplifcare separata, am cautat prin portbagaj cum mi s-a sugerat, insa nu am gasit nimic care sa semene cu statie, cutie sau capac.

Atasez cateva poze, poate unii cunosc modelul si au mai intampinat aceasta problema. Multumesc Relu pt raspunsul care mi-l vei da :D

[attachment=596:portbagaj.jpg][attachment=597:potb.jpg][attachment=598:subw.jpg]
[attachment=599:subwoofer.jpg][attachment=600:swfr.jpg]

cablurile care se vad in portbagaj sunt trase de fostul proprietar, care a avut statie si subwoofer aftermarket, am acolo un +, o masa, 2 RCA-uri de semnal si inca un cablu subtire tras pe langa cel de +, care nu stiu ce face. Nu am desfiintat cablurile, pt ca in viitorul apropiat intentionez sa-mi montez si eu o statie si un subwoofer.

Motocross

26 iunie 2007 - 10:23

Imagine amplasata