Salt la continut


Mugur_Cosma

Inregistrat la: 19 feb 2005
Offline Ultimul click: feb 03 2014 07:43
*****

Mesaje scrise de mine

In subiectul:PREMIERA: Noua Toyota Corolla in Romania

21 septembrie 2013 - 08:40

Cu motorul de 1.6 si 132 CP nu mi se pare deloc submotorizata.

Sper ca in continuare sa fie cel mai fiabil model toyota; pentru prima data pe langa pachetul de dotari interioare & pachet tehnic vine si cu un aspect exterior dragut pt. cine intereseaza acest fapt. Cred ca e primul model din clasa, care se prezinta cu 8 airbag-uri.

 

Nu seamana deloc cu Civic ci mai degraba se incadreaza in noua identitate de marca.


In subiectul:Ce caini ati avut/aveti sau va plac?

07 septembrie 2013 - 07:36

Din cauza lipsei masurilor concrete, a demagogiei, a prostiei, a furtului, a iresponsabilitatii in tara asta majoritatea lucrurilor au degenerat:

- soferii sunt o catastrofa in marea lor majoritate din lipsa infrastructurii, a permisului acordat pe ochi frumosi si spaga, si mai ales din lipsa masurilor drastice de pedepsire a celor care incalca regulile de circulatie, indiferent de meseria/neamurile/cunostintele si alte pile;

- situatia cainilor fara stapan a scapat complet de sub control; e o adevarata aventura sa circuli noaptea prin oras, de zona rurala nici nu mai vorbesc; din pacate nici 5% din ei nu sunt adoptabili, pt simplul motiv ca nu sunt atatia doritori. Masurile care trebuie luate in cazul "maidanezilor" sunt drastice, dramatice, dar trebuie inceput de undeva; vinovatii (umani) aspru pedepsiti, cainii nedoriti eutanasiati; in toata lumea asta civilizata, cainele gasit pe strada, trebuie identificat, stapanii trebuie pedepsiti, iar in cazul in care stapanii nu sunt de gasit si nici doritori pt adoptie nu se gasesc, cainele este eutanasiat.


In subiectul:Subaru Forester 2.5 XT 2007

04 septembrie 2013 - 11:33

Eu am aici in oras un amic care face astfel de lucrari; arata extraordinar de bine; omul a lucrat ca tapiter auto in Italia multi ani.


In subiectul:Megane RS

25 august 2013 - 03:50

Camry e o bijuterie de masina; de fiabilitate nu mai vorbesc, sunt destule statistici pe aceasta tema.

Masina imbina perfect spatiul mare si placut din interior cu gadget-uri de ultima generatie si un pachet tehnic foarte bun si echilibrat.

Inca de acum mai bine de 10 ani m-a uimit ca nu se aude sau simte motorul; e extrem de silentios.

Good choice man!


In subiectul:Concedii si vacante - Unde, cum, cat, cand ?

17 august 2013 - 11:24

Oaspete, tu esti chitit pe ideea ta si pace! Nu vrei sa auzi si sa crezi ce zic unii care au trecut prin asa ceva, care nu vorbesc din auzite.

Am zis ca am cumparat pachetul cu nici 3 saptamani inainte; nu comparam cu preturile de astazi; daca luam pachetul din iarna plateam 1600 euro.

Tu, cu 2 copii marisori oricum te duci in 2200-2300 euro un sejur luat din iarna, INSA, te rog nu compara mere cu pere; un hotel de top din Antalya nu-l poti compara cu nimic din Europa la niciun capitol.

Nu sunt adeptul cantitatii in locul calitatii; decat 3 vacante mediocre aleg una superba; decat 3 saorme cu de toate, prefer o friptura de vita.

Am fost cam peste tot in Europa, sunt satul de mers cu avionul si de hoteluri din toate categoriile de pret; inafara unei vacante in insula Elba (foarte scumpa, dar extraordinara), in Antalya m-am simtit cel mai bine.

In concediu niciodata nu ma duc cu masina, doar cu avionul; daca am nevoie de mobilitate, inchiriez; nu ma doare capul ca mi-o sterge unul in parcare, etc......

 

Si ca sa-l citez pe "maestru", incearca un concediu in Antalya la un hotel de top si apoi ai sa ne dai dreptate; nimic nu se compara cu senzatia pe care ti-o da faptul ca te trezesti intr-o dimineata acasa la tine si apoi la ora 14 esti deja pe plaja cu un pahar de sampanie rece in mana; eu asta inteleg printr-o vacanta, relaxare!

 

P.S. Cine se baga la un group-buy pt vacanta de ski la Kitzbuhel in decembrie?

 

 

lasati putin turcia deoparte si spuneti-mi si mie daca a tranzitat cineva Slovenia (cu masina evident) si cum sunt drumurile/conditiile etc.

 

 

Slovenia e socant de frumoasa; un fel de Elvetie din Balcani; daca doar tranzitezi pana in Italia au numai autostrada; combustibilul e ieftin si de calitate, benzinarii destul de dese si curate.

Taxa de autostrada era 30 de euro parca, in primavara cand am fost ultima oara. Sa lipesti vigneta neaparat pe parbriz altfel iti iei amenda chiar daca o ai in masina.

Politia e destul de vigilenta si taxeaza drastic orice fel de abatere rutiera.

 

14 zile cu taiat Italia de-a lungul ei si retur insemna puscarie, nu concediu; vezi ca benzina in Italia e aberant de scumpa (1,824 euro benzina, 1,693 euro motorina), de taxa de autostrada nu mai vorbesc. In rest, mancarea e extraordinara si zona Toscana e incredibil de frumoasa.