Salt la continut


Dee

Inregistrat la: 13 mai 2005
Offline Ultimul click: sep 30 2009 10:58
*****

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Noul Opel Astra J

30 septembrie 2009 - 10:58

Arata mai bine decat in CGI-urile care au scapat prin presa. Vad influente de Mazda 3 si chiar Fiat Bravo. Daca are un pret corect se va vinde bine in Romania. Va avea totusi viata grea in lupta impotriva Golfului si a crizei...Sa vedem raspunsul Ford.

In subiectul:Metroul Bucurestean - noul metrou - info

30 octombrie 2008 - 10:41

Eu am mancat o litera (s) si o recunosc. Dar nu scriu tone de posturi cu greseli jenante si cu forme gresite ale unor verbe sau substantive uzuale. Oricum, dl mol imi poarta o grija deosebita pe care o apreciez. Din respect pentru forum nu am sa-i raspund cum as dori (sau "dorii" cum scriu unii pe aici) si nici nu cobor la nivelul respectiv.

In subiectul:Noua Mazda3

20 octombrie 2008 - 03:15

Relu spune-o p'aia cu degetaru :P

On topic - Mazda face masini tot mai frumoase. Imi place noul 3 si-mi doresc o Mazda la un moment dat. Sper sa fie un 3. Nimic nu se compara cu o japoneza bine realizata. Motorul ala diesel de 2.2 suna al dracului de bine. Si Honda are acel 2.2 de 140 care a fost unul dintre cele mai reusite motoare diesel din clasa sa. RCA si taxe...daca te tine buzunaru sa dai 25 sau 29 de mii de euro pe o masina se presupune ca ai si bani de RCA. Daca nu ...stai frumusel in banca ta si-ti iei Smart CDI :D Acolo sa vezi posibilitati de tuning :D

In subiectul:Subaru Impreza 2.0R Sport Wagon

20 octombrie 2008 - 03:11

La multi ani Subeeeee :P Sa traiasca si sa faca inca 23 k si anul care vine ca stapanul are mare grija de ea. Si tot frumoasa este.

In subiectul:Anvelope de iarna...de care?

20 octombrie 2008 - 03:08

Eu am invatat din propria experienta si pun in fiecare an gumele de iarna. Sunt Pirelli Winter Carving si m-au scos din multe situatii dificile. Le tin la boxa unui vecin pentru ca, asa cum spunea Viper, pe balcon iti bati joc de ele si de banii dati pe acestea. Tatal meu era stilul "mie nu imi trebuie ca doar nu e zapada de 10 cm in Bucuresti" Dupa ce a ramas impotmolit de 2 ori si s-a urcat pe o bordura si-a luat si el. Matador MP58 Silika. Sunt decente la pret si foarte bune. Nu trebuie sa va luati cele mai bune anvelope din teste daca nu aveti bani si nici o masina superperformanta. Insa riscati integritatea masinii voastre si chiar viata voastra sau a familiei pentru niste bani care se amortizeaza daca tineti masina ceva timp. Am un vecin care in loc de anvelope de iarna si-a pus un spoiler si un eleron de la o firma scumpa de tuning. Mi se pare o tampenie sa faci asa ceva. Mai ii vad pe unii care umbla cu jante gen Continental Sport Contact 2 de 17 pe mazga si pe gheata. Only in Romania...Intaresc cele spuse de Relu. Nu dati banii pe All Season. Marii producatori nici nu mai fac asemenea anvelope pentru ca sunt mediocre in toate anotimpurile.