Salt la continut


andrei burcea

Inregistrat la: 19 apr 2007
Offline Ultimul click: iun 25 2007 08:27
-----

Mesaje scrise de mine

In subiectul:Caravana Kia

08 iunie 2007 - 12:10

da ce sa zic ma abtin de la alte comentari

In subiectul:Caravana Kia

05 iunie 2007 - 09:28

pot sa te intreb de ce adaugi o bila neagra in cos, tocmai ti-am explicat mai devreme ca intr-o astfel de Caravana in principal se merge pe masini cu o echipare foarte bogata , iar ca sa te linistesc un pic in aceasta Caravana exista si un Ceed Base 1.4 Gsl .

In subiectul:Kia Cee'd - Dotari si configurare

05 iunie 2007 - 09:11

Am sa incerc sa va explic de ce s-a renuntat la posibilitatea ca de la 1 iunie sa mai poti configura o versiunea de baza- LX BEst cum i se spune acuma, in principiu datorita comenziilor foarte multe pe care Kia Rom Auto le avut atat in Buc cat si in tara, acestea depasind planul de comanda pe care producatorul l-a fixat la inceputul acestui an.
Am sa incerc in aceasta zi sa va explic mai in detaliu de ce nu se mai poate omanda Lx Base cu anumite dotarii.
Va multumesc!

In subiectul:Caravana Kia

05 iunie 2007 - 08:58

Imi pare bine sa va ca tot aici v-am gasit, nu am mai intrat in ultima vreme deoarece am fost plecat intr-un mic concediu, deci sa incepem cu programarea pentru drive test, in primul rand domnule sfinxul este normal sa nu va raspunda in aceias zi in care trimiteti dumneavoastra e-mail deoarece aceste mesaje se centralizeaza si se trimit o data pe saptamana, catre consultantii de vanzari, chiar nu trebuie sa va indoiti dar aceste mailuri chiar se citesc,.

In al doilea rand este normal ca in Caravana, sa nu fie variante de Base, dar in fine . Nu inteleg de ce domnul Sfinxul critica atat de tare staful KIA, de ce criticati, ce motiv aveti...... cred ca nici unul .


Ridicati anumite probleme care nu au nici o legatura cu topicul acestui forum.

In subiectul:Probleme tehnice si service Ceed

28 mai 2007 - 08:19

Buna dimineata,

Atnetie insa ca nu e inca definitivata, cum am sa o primesc si eu am sa o trimit mai departe