Salt la continut

Fotografie
- - - - -

D'ale lumii noastre politice

• Please log in to reply
3669 replies to this topic

#2001 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 10 iulie 2011 - 11:40

Eu n-am inteles despre ce tot vorbiti p'aici.
  • 0

#2002 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 10 iulie 2011 - 11:43

Relu, nu stiu daca te-ai uitat, dar la sfarsitul meciului, obreja i-a spui lui Bute sa se duca si sa-i multumeasca public lui Udrea. El a facut asta si bineinteles ca ministrul a fost huiduit serios.

Acum te intreb: ok, f bine si frumos ca a adus gala in romania, a facut si reclama tarii. FOARTE BINE! Dar, de ce era nevoie ca in aproape toate ipostazele publice ale lui Bute sa apara si Udrea? Pana la urma banii au fost publici, nu a venit cu ei de acasa, iar dorinta a fost a majoritatii romanilor. Asta nu a convenit celor care o critica, ca si-a facut imagine pe munca unui om senzational cu prea mult bun simt.
  • 0

#2003 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 10 iulie 2011 - 11:54

MI SE RUPE ( si la fel ar trebui si voua ! ) ca Udrea a aparut langa Bute !
Cu ce v-a deranjat nene ?? Chiar sunteti muieri ( vorba raposatului seleka ) si nu mai vedeti padurea din cauza copacilor ???
  • 0

#2004 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 12:15

SLK, raposat? :lol:

Eu sunt inca la varsta la care ma contrariaza curvimea din politica. O sa imi treaca :)
  • 0

#2005 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 12:33

Seleka banui ca s-a suparat rau pe noi. In special pe mine ca l-am banat ...
  • 0

#2006 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 10 iulie 2011 - 12:47

De data asta chiar l-ai banat?? Imi placea de el... cel putin pe forum! ;)
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2007 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 12:56

L-am banat demult, si l-am de-banat dupa ceva timp.
Si mie mi-e simpatic, dar imi sareau ceilalti in cap daca nu i-o "dadeam" atunci.
  • 0

#2008 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 12:59

Sa inteleg ca poporul cerea capul lui Moț...SLK adica ;) ?

Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 10 iulie 2011 - 01:00

• 0

#2009 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 10 iulie 2011 - 01:00

Relu are dretate.

Suntem o țară de mojici și frustrați cu mentalitate de învinși. Și ne mai mirăm că suntem aici.

Lucian Bute

Pana in prezent, Bute si-a aparat cu succes titlul IBF la categoria supermijlocie in fata sporivilor William Joppy (SUA), Librado Andrade (Mexic, de doua ori), Fulgencio Zuniga (Columbia), Edison Miranda (Argentina), Jesse Brinkley (SUA) si Brian Magee (Irlanda de Nord).

Ca profesionist al ringului, pugilistul roman s-a impus in toate cele 28 de meciuri pe care le-a avut pana in prezent, de 23 de ori prin Knock Out.

Romanul in varsta de 31 de ani a mai cucerit titlurile NABF la semigrea si supermijlocie, WBC Continental Americas precum si WBO Inter-Continental. Bute este liderul mondial in clasamentul categoriei supermijlocii.

Jean-Paul Mendy

In varsta de 38 de ani, Jean-Paul Mendy este challengerul obligatoriu la titlul de campion mondial IBF si nu a cunoscut infrangerea pana acum.

Mendy are 29 de victorii, din care 16 prin knock-out, si o remiza. Francezul intentioneaza sa unifice toate centurile la categoria supermijlocie daca il invinge pe Lucian Bute.

In ultimul meci, cel pentru postura de challenger la titlul mondial, a fost trimis la podea de australianul Sakio Bika in prima repriza. Arbitri au considerat insa ca lovitua acestuia a fost neregulamentara si Mendy a castigat dupa ce Bika a fost descalificat.

Deci nu era un desculț și nu Bute l-a ales. E pro de prin 2000. La nivelul ăsta nu există adversar slab. Un pumn dat când trebuie și ești pa. Mai nou văd că toți se pricep și la box. Profesioniștii nu-și subestimează adversarii.

Iar acuza că Udrea a vrut să profite de Bute mi se pare de un penibil rar întâlnit. Probabil numai la noi.

Obreja i-a amintit să-i mulțumească pentru că așa este firesc. Dacă îl aducea fără nici o pretenție, era polulism. Dacă s-a gândit să fie prezentă la gală, e polulism. Dacă s-a gândit să-l folosească în campania de promovare a țării, e polulism.

Bute a spus cel mai bine, ea i-a dat banii, ea l-a adus acasă. Am mai spus asta, România nu-l merită pe Bute. România la scuipat cândva pe Bute. România l-a alungat pe Bute. Aseară România s-a făcut de kkmk în fața unui campion cu o atitudine ABSOLUT nefirească într-o țară ca asta. Recunosc că dacă aș fi fost în locul lui și as fi trecut prin ce a trecut el aici, un scuipat n-aș fi dat pe țara asta. Bute îmi este superior ca om. Măcar îl pot onora cu puțin respect.

Din câștigător a ajuns să fie acuzat că de fapt el nu e așa de bun, că vrea bani, că adversarii sunt aleși cei mai slabi. BĂI NENE, chiar așa de jos ne este nivelul?!?

Sper să nu mai vină niciodată în România, nici în vizită. Sunt oameni pe care nu-i merităm.

În loc să sară TOATE televiziunile și presa în general de fund în sus că prin publicațiile străine s-a spus că Bucureștiul este un loc al drumuriloe desfundate și al clădirilor în paragină, noi îl acuzăm pe Bute și suntem experți în box.

Dacă ești bun, de ce ești bun, dacă ești prost, de ce ești prost.

Oare ce s-ar fi spus dacă pierdea?????????????????
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#2010 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:07

că adversarii sunt aleși cei mai slabi.

Deci cota de 1.01-1.02 chiar nu spune nimic?

Aceasta postare a fost editata de pejte: 10 iulie 2011 - 01:08

• 0

#2011 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:10

Ba da, ca de francez n-au auzit romanii !!
  • 0

#2012 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:15

Ai dreacu romani de la BWin, William Hill, Bet-at-Home, Gamebookers, Bet365 si altii...

Aceasta postare a fost editata de pejte: 10 iulie 2011 - 01:16

• 0

#2013 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:16

Si aia de Bute ....
  • 0

#2014 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:19

Adica Bute nu e atat de bun pe cat zic 'strainezii' aia?
  • 0

#2015 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:27

Jean-Paul Mendy este challengerul obligatoriu la titlul de campion mondial IBF si nu a cunoscut infrangerea pana acum.

Poate așa vezi.

Era poate normal să fie cotat mai slab pentru că în ultimul meci nu a arătat prea multe. Dar sincer nici nu mă intereseză cum era cotat. Dacă înțelegi boxul, poți înțelege și că acești oameni au nevoie doar de un pumn bine plasat și cazi fără să știi de tine. De asta boxul nu este o bătaie haotică. Sunt strategii foarte serioase în box. Bute are un stil extrem de ciudat, ce-i drept, care păcăleștii adversarii. E meritul său. A spus și el că a avut o strategie și că a funcționat perfect. Cursele de F1 se pot câștiga la boxe, dar aici nu pot exista strategii?

Bute spunea că exersează lovituri similare cu aia de mii de ori după fiecare antrenament. DUPĂ! Și are 2 antrenamente zilnic, 6 zile pe săptămână.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#2016 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:30

Bah, in loc sa fiti bucurosi ca avem un roman campion, o frecati ca tzatza la coada !
Sa mor daca va inteleg ... ;)
  • 0

#2017 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:31

La nivelul ăsta nu există adversar slab. Un pumn dat când trebuie și ești pa. Mai nou văd că toți se pricep și la box. Profesioniștii nu-și subestimează adversarii.

Tu stii ca asta-i ceva spus public de Doroftei? Sa inteleg ca tu, cata69 de pe garajul, te pricepi la box mai bine decat Doroftei si expertii de la casele de pariuri straine? Tu nu stii ca aia nu pierd niciodata? S-ar fi gandit ei sa-i dea cota 16 lui Mendy daca avea vreo sansa sa castige? Nu trebuie sa-ti fi luat pumni in cap toata copilaria ca sa observi evidentul.

Facand o analogie, Bute-Mendy e ca un meci Real Madrid - Sportul Studentesc. Ambele sunt echipe profesioniste (deci argumentul asta cade), dar ia intreaba-i pe bookmakeri de cote.

Si pana la urma nu inteleg de ce ar fi asta o jignire pt Bute si un semn ca noi nu-l apreciem. Bute e un boxer senzational, e laudat de cunoscatori, dar aseara a boxat cu un adversar slab. Mare branza. De ce-i asta o jignire pt el? Doar a mai castigat alte multe meciuri cu adversari buni, deci nu-i neaga nimeni valoarea.

Iar acuza că Udrea a vrut să profite de Bute mi se pare de un penibil rar întâlnit. Probabil numai la noi. Obreja i-a amintit să-i mulțumească pentru că așa este firesc. Dacă îl aducea fără nici o pretenție, era polulism. Dacă s-a gândit să fie prezentă la gală, e polulism. Dacă s-a gândit să-l folosească în campania de promovare a țării, e polulism.

Bute a spus cel mai bine, ea i-a dat banii, ea l-a adus acasă. Am mai spus asta, România nu-l merită pe Bute. România la scuipat cândva pe Bute. România l-a alungat pe Bute. Aseară România s-a făcut de kkmk în fața unui campion cu o atitudine ABSOLUT nefirească într-o țară ca asta. Recunosc că dacă aș fi fost în locul lui și as fi trecut prin ce a trecut el aici, un scuipat n-aș fi dat pe țara asta. Bute îmi este superior ca om. Măcar îl pot onora cu puțin respect.

Era normal sa multumeasca tuturor, ca Udrea nu l-a adus cu banii de acasa. Daca tu nu vrei sa vezi polulismul ieftin, e problema ta, doar ca asta cu siguranta nu iti da dreptul sa ii jignesti pe altii care au alta parere decat tine.
  • 0

#2018 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:35

Bah, in loc sa fiti bucurosi ca avem un roman campion, o frecati ca tzatza la coada !
Sa mor daca va inteleg ... ;)

Daca Horatiu se da impotriva mea la un VTM si, evident, castiga fara drept de apel, inseamna ca e un campion nemaintalnit, sau doar ca adversarul era net inferior?

Bute o fi un boxer bun, probabil nu degeaba a avut atatea victorii. Insa cand te bati cu cineva si ai o cota de 1.02 inseamna ca adversarul tau e acolo doar de forma.
  • 0

#2019 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:37

Intamplator Udrea ( pe care n-o iubesc absolut deloc !!! ), a raspuns de actiunea asta ! Nu era normal sa-i multumeasca si ei ?
Daca in locul ei era "Ionescu", ati fi sarit in capul lui !!
Apropo, ai vazut meciul ??? Ai AUZIT primele cuvinte ale lui Bute ???
Daca da, despe ce pu.a mea vorbim aici ??
  • 0

#2020 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:38

despe ce pu.a mea vorbim aici ??

Sincer n-am nici cea mai mica idee. ;)
  • 0

#2021 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:42

Relu, cata, pejte, haideti sa o lasam asa. N-are rost sa ne certam din cauza politicii. Pe Bute cred ca il respectam toti, pt restul nu merita sa ne certam. ;)
  • 0

#2022 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 01:51

Daca Horatiu se da impotriva mea la un VTM si, evident, castiga fara drept de apel, inseamna ca e un campion nemaintalnit, sau doar ca adversarul era net inferior?
....

Comparatia e cel putin deplasata. Dupa ce vei invata sa pilotezi, vei castiga un numar de campionate, si vei pierde la un momentdat in fata unui anume pilot, inseamna ca ala e foarte bun !
Sa-ti fac si o schita ? ;)

.... Pe Bute cred ca il respectam toti...

Crezi gresit, si asta ma doare !

Arata-mi un singur post in care macar unul dintre VOI il felicita, sau isi arata macar admiratia fata de omul asta !

Dar nu, voi v-ati grabit sa :

Pacat ca adversarul a fost unul cel putin modest, cota de 1.01 pentru victoria lui Bute spunand totul.
.....

Si eu cand ziceam ca e un meci neimportant, sarea lumea pe mine...

Pricepi acum ?

Relu, cata, pejte, haideti sa o lasam asa. N-are rost sa ne certam din cauza politicii..
...

Asta N-ARE nicio legatura cu politica.
  • 0

#2023 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 04:08

Si pana la urma nu inteleg de ce ar fi asta o jignire pt Bute si un semn ca noi nu-l apreciem. Bute e un boxer senzational, e laudat de cunoscatori, dar aseara a boxat cu un adversar slab. Mare branza. De ce-i asta o jignire pt el? Doar a mai castigat alte multe meciuri cu adversari buni, deci nu-i neaga nimeni valoarea.

Arata-mi un singur post in care macar unul dintre VOI il felicita, sau isi arata macar admiratia fata de omul asta !

Aici.

Asta N-ARE nicio legatura cu politica.

Punctual, ce am sustinut eu:
1) Bute e un boxer f bun.
2) Adversarul lui Bute a fost slab fata de valoarea lui.
3) Banii pentru organizarea galei au venit exclusiv din motive politice. Ca idee, sa bagi 2 mil de euro in gala unui boxer profesionist si sa te doare in cur de TOATA delegatia Romaniei la JO de la Londra dovedeste f clar ce am spus.

PS: Toata delegatia Romaniei are nevoie de fix suma de la gala lui Bute pentru a se putea pregati si participa cu succes la Olimpiada. Sau aia nu sunt campioni? Faceti pariu ca nu o sa vada niciun ban?

Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 10 iulie 2011 - 04:09

• 0

#2024 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 05:26

Tu stii ca asta-i ceva spus public de Doroftei? Sa inteleg ca tu, cata69 de pe garajul, te pricepi la box mai bine decat Doroftei si expertii de la casele de pariuri straine? Tu nu stii ca aia nu pierd niciodata? S-ar fi gandit ei sa-i dea cota 16 lui Mendy daca avea vreo sansa sa castige? Nu trebuie sa-ti fi luat pumni in cap toata copilaria ca sa observi evidentul.

Facand o analogie, Bute-Mendy e ca un meci Real Madrid - Sportul Studentesc. Ambele sunt echipe profesioniste (deci argumentul asta cade), dar ia intreaba-i pe bookmakeri de cote.

Era normal sa multumeasca tuturor, ca Udrea nu l-a adus cu banii de acasa. Daca tu nu vrei sa vezi polulismul ieftin, e problema ta, doar ca asta cu siguranta nu iti da dreptul sa ii jignesti pe altii care au alta parere decat tine.

Dacă Realul ar fi OBLIGATĂ să joace cu Sportul, atunci sportul SIGUR nu ar fi o echipă de liga a 3-a. Discutăm despre un om care are o carieră în spate (bine, nu era la fel de multe curse precum pejte). Cota era slabă și am spus de ce. În ultimul meci Mendy nu a confirmat. În rest, pur și simplu Bute a prins o ocazie și a valorificat-o. Simplu. Da, este atât de simplu. Dacă era un adversar de 2 lei, îl făcea KO în 2s și gata. Au mai fost cazuri cu nume mari și nu s-a mai discutat aiurea. Desigur, nu erau în România. Nu știu ce a spus Doroftei, eu am spus ce a declarat Bute. Dacă Bute nu știe ce spune, atunci da, Doroftei e mai bun decât el și asta e. Bute ar trebui să se ocupe de agricultură. NU este prima dată când Bute are experiențe urâte cu românii. Știe cineva de aici când a fost dat afară de la lotul național, cât s-a chinuit să intre, despre meciul aranjat cu arbitrii. Ne-am trezit unii dintre noi cu Bute aici și gata știm totul despre el. Bute are o istorie tare neplăcută aici. Și totuși se declară mândru că e român.

Asta cu polulismul ieftin numai într-o țară frustrată ca România există. Azi la F1 lui Vettel i s-a dat un ceas parcă să fie văzut cu el, mereu li se dau șepcile cu sponsori. Acum câțiva ani un pilot a dat jos șapca și a uitat să o mai pună. A fost un mare scandal pe tema asta.

Sponsorul e sponsor. Este un semn de respect să-i mulțumești. Nu a adus bani de acasă, dar s-a implicat și a făcut ceva. Câte meciuri a mai avut Bute? 29

Câte s-au mai ținut aici? Câte s-au ținut când duduia economia??? Când facem, de ce facem, când nu facem, de ce nu facem. Asta e România. Știi ce se întrebau ziariștii lu pește azi??? Da de ce Băsescu nu a fost la meci, nu e mândru că e român? Mi-a venit să vomit instant. Dacă venea Băsescu, clar era polulism ieftin. Udrea trebuia aplaudată în acele momente. Și știi de ce, din respect pentru Bute. Dar cum Bute a fost făcut în fel și chip, n-am pretenții prea mari. Nu pot să las lucrurile așa, că doar din cauza asta am ajuns aici. Lasă că merge și așa.

Să mor dacă înțeleg. A boxat cu un campion (poate la final de carieră, irelevant, ăsta era), a boxat obligat (Bute a ales un adversar care l-a refuzat, probabil Bute e prea slab pentru el și s-a ferit de discuții din astea), a câștigat prin KO și exploatând o greșeală pe care oricine o poate face - până atunci fusese un meci destul de echilibrat.

Udrea cu bani de unde i-o fi luat, publici, fonduri europene, nu contează, i-a luat și l-a adus aici. A făcut ceva și totul s-a desfășurat chiar în condiții civilizate, foarte frumos.

Nu văd unde e problema. Ce trebuia să facă, să dea banii delegației și nu lui Bute, nu înțeleg. Îmi este tot mai clar că nu meritam un asemenea meci pentru că nu-l înțelegem. De fapt m-am cam săturat să tot aud cum de vină sunt numai politicienii. Încep să-i dau dreptate lui relu cu privire la anumite chestii.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#2025 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 10 iulie 2011 - 05:33