Am si eu niste prieteni care schimba uleiul in functie de timp, si nu de km....
Da' circuli , nu gluma.
N-am avut curiozitatea sa calculez, dar financiar e posibil sa iesiti mai bine cu taxi-ul.
... mol bacsi ... as ride si eu cu tine, da' nu-mi dau seama care e poanta ... ajuta-ma te rog !
In ceea ce priveste "Da' circuli , nu gluma" ... ce sa zic ... fiecare cu parerea lui ... 10 kkm / an nu sint multi km ... da' nici exagerat de putini nu sint ... .
Concret: vacanta 2008 Timisoara - Salzburg - Munchen - Timisoara, concertul Iron Maiden Timisoara - Bucuresti - Timisoara, revelion 2009 Timisoara - Viena - Timisoara, vreo 3 - 4 drumuri Timisoara - Dr. Tr. Severin - Timisoara ... restul fitiiala prin si pe linga Timisoara. La si de la locul de munca merg pe jos, pina la cel mai apropiat supermarket sint 500 m (ma duc o data pe saptamina si ma duc cu masina pt. ca mi-e lene sa car cu spinarea), cea mai apropiata piata agroalimentara e la 50 m de iesirea din bloc ... Timisoara e un oras mic ... deci nu prea am unde sa fac multi km "local" (care sa-i pot face si cu taxiul).
Poate ca ai dreptate cu "financiar e posibil sa iesiti mai bine cu taxi-ul" ... dar diferenta ar fi destul de mica ...
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 10 mai 2009 - 12:51